Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.... Da nam jako nedostaje i jedva cekamo da se vrati.. I srceHoćeš da mu stavim neku poruku u potpis?
Ne mogu baš srce stavitiNaravno.... Da nam jako nedostaje i jedva cekamo da se vrati.. I srce
Onda moze i samo ovo, ne treba srce...Ne mogu baš srce staviti
Dajte oglas na naslovnu stranicu.Hoćeš da mu stavim neku poruku u potpis?
Al svaki put isto sranje…. Znaci uvijek mene blatis kad je tako. Uvijek amadeus krivMozarte jel vidis sta radis...
Kozjace, jel ovo pravedno?
Pa kad jesi... Od tebe se samo trazilo da joj svrsis u vaginu i ni to nisi ispunio...Al svaki put isto sranje…. Znaci uvijek mene blatis kad je tako. Uvijek amadeus kriv
Ovaj love story samo površno poznajem pa se ne miješam.Mozarte jel vidis sta radis...
Kozjace, jel ovo pravedno?
Al vidis to nije okej.Pa kad jesi... Od tebe se samo trazilo da joj svrsis u vaginu i ni to nisi ispunio...
Ana je zvala Mozarta na krofne i seks jer su planirali da joj napravi sina... Mozart obecao i nije dosaomoze sazetak za neupucene?
Pa kad si onakvu pricu s krafnama napisala ja sam osto zapanjen. Ko bi ikad klijentu kupio 10 krafni od cokolade?samo me žicao free slike i videje na pvt...a danas kad htjela da me sasluša nije htio
Trebala si mu u videu sve kazat.samo me žicao free slike i videje na pvt...a danas kad htjela da me sasluša nije htio
Jel krafne budu prije ili poslije sexa?Ana je zvala Mozarta na krofne i seks jer su planirali da joj napravi sina... Mozart obecao i nije dosao
ja bi...i vino i krafnePa kad si onakvu pricu s krafnama napisala ja sam osto zapanjen. Ko bi ikad klijentu kupio 10 krafni od cokolade?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|