Sisata i guzata
Well-known member
A pa zagorci.i u vinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa zagorci.i u vinu
zasto mislis da neko bez samopouzdanja trazi ljubav kod kurve?Ovi sto nemaju samopouzdanja za prici curi i traze ljubav kod kurvi grupu za sebe da osnuju...
Zato sto za tako nesto moras imat neki problem koji moras rijesit sam sa sobom... Uglavnom manjak samopouzdanja ako nije nesto tezezasto mislis da neko bez samopouzdanja trazi ljubav kod kurve?
al to i dalje nema veze s trazenjem ljubavi kod kurveZato sto za tako nesto moras imat neki problem koji moras rijesit sam sa sobom... Uglavnom manjak samopouzdanja ako nije nesto teze
Ima.. Kod kurve ides da jebes a ne da ju volisal to i dalje nema veze s trazenjem ljubavi kod kurve
ja tebe baš volimIma.. Kod kurve ides da jebes a ne da ju volis
Blokirat cu vasja tebe baš volim
upravo tako... pa mogu se valjda i ovi bez samopuzdanja periodicki praznit ne?Ima.. Kod kurve ides da jebes a ne da ju volis
Naravno ali to nikad nije bilo to vec blok lista uglavnomupravo tako... pa mogu se valjda i ovi bez samopuzdanja periodicki praznit ne?
Blokirat c
upravo tako... pa mogu se valjda i ovi bez samopuzdanja periodicki praznit ne?
Al to je sport za vas koji ste u braku 30 godina, nije to sport za mlade deckepa prvi put nije lako ići i kod kurve. bar ja tako mislim
Al sta je to manjak samopoudanja? Strah kako ces ispasti u tudjim ocima. Sta te boli k kako ces ispasti ako te oni ne placaju, ne uzdrzavaju? Mene placaju pa me boli k... Prosto ne treba radit filozofiju od samopouzdanjaal ako nemaš samopuzdanja da priđeš curi onda je to dublji problem
Da su cure manje kurve bilo bi lakšeal ako nemaš samopuzdanja da priđeš curi onda je to dublji problem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|