Ček da Big Joe dođe nakon što vidi recenziju . Diraju mu njegovu najdražu. Mada vidim da je čovjeka Zagreb uništio. Bio sam i ja u tom stanu kod Raisse pa nije niš smrdiloJel netko nešto pitao ovog Sexorala?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček da Big Joe dođe nakon što vidi recenziju . Diraju mu njegovu najdražu. Mada vidim da je čovjeka Zagreb uništio. Bio sam i ja u tom stanu kod Raisse pa nije niš smrdiloJel netko nešto pitao ovog Sexorala?
Al malo više takta ne bi škodilo, jel ok to sve?Ne znam... Vjerovatno sam bila gruba ali vise puta sam ponovila to isto i kad ti se ponovo to dogodi....
PlacemČek da Big Joe dođe nakon što vidi recenziju . Diraju mu njegovu najdražu. Mada vidim da je čovjeka Zagreb uništio. Bio sam i ja u tom stanu kod Raisse pa nije niš smrdilo. E da i glavno pitanje ga nismo pitali.
Piše da viču na menađeraČek da Big Joe dođe nakon što vidi recenziju . Diraju mu njegovu najdražu. Mada vidim da je čovjeka Zagreb uništio. Bio sam i ja u tom stanu kod Raisse pa nije niš smrdilo. E da i glavno pitanje ga nismo pitali.
Znam... Ali ja obicno reagiram onako kako se postave prema meni.. A milijun puta sam to ponovila.. Cijeli forum vec zna tu moju istu pricuAl malo više takta ne bi škodilo, jel ok to sve?
Ne treba ti to...Tek ce imat
Štiklice su ti bile na raspravi danas na jednoj temi...Tek ce imat
Razmisljala na tu temu... Iskreno volim oblik svog lica i zao bi mi bilo nesto narusit... Ali mene pale takve stvari u normalnoj mjeri, jasno..Ne treba ti to...
Pa nije on isti kao miljun drugih...mogla si ti to i bolje znaš i sama...Znam... Ali ja obicno reagiram onako kako se postave prema meni.. A milijun puta sam to ponovila.. Cijeli forum vec zna tu moju istu pricu
Zasto si ovo napisaJel netko nešto pitao ovog Sexorala?
Omg jos i toŠtiklice su ti bile na raspravi danas na jednoj temi...
Dobro to, al vidiš da ih je htio i pokrast,al nije da ga menader ne ubije. Pa priča da ga Raissa gleda. Nezz ta recenzija mi čudna malo. Možda je on došao napušen pa je krivo vidio svePiše da viču na menađera![]()
Evo Sig Patak napada...Jbt Meni je Sigica ko umjetnost
Slazem se s Tiguanom, i ne unistavaj se.Razmisljala na tu temu... Iskreno volim oblik svog lica i zao bi mi bilo nesto narusit... Ali mene pale takve stvari u normalnoj mjeri, jasno..
To mi je posao, nije me bilo a imam neke obveze na temi pa provjeravam jel netko već to odradio. Skužaj.Zasto si ovo napisa
Sa cime Sigica voli Patka noEvo Sig Patak napada...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|