Kozjak Dida
Well-known member
Ovo je slučaj kad se Jura vozi liftom...premda da zbari nešto u liftu možda ne bi ni zvonio tebi već ostao na pola puta...Ali rekao si da ne obracas paznju na zenu.. Vec samo na sebe..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je slučaj kad se Jura vozi liftom...premda da zbari nešto u liftu možda ne bi ni zvonio tebi već ostao na pola puta...Ali rekao si da ne obracas paznju na zenu.. Vec samo na sebe..
Pa znamo, morala si se roditi jedan dan
Možda bi svratio po svježije kondome.Ovo je slučaj kad se Jura vozi liftom...premda da zbari nešto u liftu možda ne bi ni zvonio tebi već ostao na pola puta...
ono kad se cudis nakon kaj si sama tu objavila info
Znaci ja se toga ne sjecamono kad se cudis nakon kaj si sama tu objavila info
Nije mi se dalo više, jel kod one nimfe svršio 3 puta u isti kondom ili....Možda bi svratio po svježije kondome.
Nije, al je samozasexJel unisex?
Nisi slusao Bachovo predavanje... Kakvi kondomi, kakve picke materine..Isprazniš, ispereš, objesiš ga malo da se prosuši, zarolaš i spreman je za novu akciju
Tajnica ili Gibson, čisto da budemo pristojniNije, al je samozasex
A šljiva postaje autohtoni proizvod...Kad ga umocis u sljivu sva guba otpadne...
Tajnica od Gibsona, a Gibson sam ja, jebemu Kozjak, imam visoko misljenje o tebi. Nemoj sada posustajatTajnica ili Gibson, čisto da budemo pristojni
Tko piše trenutno?Tajnica od Gibsona, a Gibson sam ja, jebemu Kozjak, imam visoko misljenje o tebi. Nemoj sada posustajat
Marije.... Ne znam, ne mogu si to zamislitSig, kako bi izgledao susret Sombija i Marice Poljak?
MadMaxTko piše trenutno?
I mene zanima.Sig, kako bi izgledao susret Sombija i Marice Poljak?
ObeMuška ili ženska strana?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|