Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo mislis,mogu sve da hocu ali imam prvo izbora.Vrlo sam nezgodan,hahahahahja mislim da si bi
Nije bitno jel gol ili obucen u haljinu ali musko je... A kad vidim kako ti ljudi "shemalle" izgledaju bez sminke... Lik lik..Da, to sam ja odavno tumačio. To su muški sa sisama, a ne ženske sa kurcem i to treba lijepo razlučiti u glavi. Ženska sa kurcem je jedino ženska sa straponom, dok shemale je muško sa sisama i predstavlja veliku optičku varku na koju mnogi nasjedaju.
Ma mislio sam na ove što će ih Bach potamaniti...a ovima za Sig daj brojeve iz PO ili ljubavnog, Maricu, Barbaru i slične...ma stalno me traže broj od sigi.pitaju kako je bilo,kakva je?nedam broj nikom. a odgovaram da je božanstvena
Primjer post op je Eva Gugić. I dalje je to muško, bez obzira što je otfijukario kurac. Faca mu je ostala i dalje muška.a kaj ak je post op? sa straponom
Hajd Sombi daj meni br....biti cu ti zahvalan...ma stalno me traže broj od sigi.pitaju kako je bilo,kakva je?nedam broj nikom. a odgovaram da je božanstvena
Hvala, hvala...bilježim se sa štovanjem.Kozjak fenomenalno provodis pripreme....
užas. ti su komaNije bitno jel gol ili obucen u haljinu ali musko je... A kad vidim kako ti ljudi "shemalle" izgledaju bez sminke... Lik lik..
Ne znam jel mi slabo od Bachovih skladbi ili od trešanja...Nije bitno jel gol ili obucen u haljinu ali musko je... A kad vidim kako ti ljudi "shemalle" izgledaju bez sminke... Lik lik..
ej šefe ne moguHajd Sombi daj meni br....biti cu ti zahvalan...
Sombi prva ceteri br a ostale cu ja viditi na kartama....ej šefe ne mogu
Meni zadnja 3.....a Bigiju daj mrežu...tako da imamo a nemamo...ko shemaleSombi prva ceteri br a ostale cu ja viditi na kartama....
Vidjela ga.. U faci nasminkani muskarac.. I to nasminkan bez ukusa.. Bas vidis da nije zenaDošao na masažu, ostao bez kartica: U Rijeci se za prevaru sudi frizerki, tarot majstoru i ugostitelju - Novi list
RIJEKA Da, došla sam u stan Ragiba Mutišija jer mi je rekao da dolazi jedna mušterija na masažu. Vidjela sam i da je u stan došla Eva Gugić dok smo ja i A. M. počeli masirati gospodina. Kad […]www.novilist.hr
Bojim se Bijgija jer pise recenzije da svim latinama ispadaju oci pod njim...Meni zadnja 3.....a Bigiju daj mrežu...tako da imamo a nemamo...ko shemale
Hajde Sombi karte razvucene....Meni zadnja 3.....a Bigiju daj mrežu...tako da imamo a nemamo...ko shemale
Latine šmatine nema do domace cureBojim se Bijgija jer pise recenzije da svim latinama ispadaju oci pod njim...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|