pa čovjek pita hahaKakva su to glupa pitanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa čovjek pita hahaKakva su to glupa pitanja
Kako ? Pa rekoh lijepo da nisamKao da nije
ja mislim da si biJel je,i tocno sta
Don't kink shame. Svi imamo svoju radost, dokle god ne zadire u tuđa prava i slobodu neka radi što ga je volja.Za Bacha znamo. Da ima čudne fetishe i da čovjeku može život u sekundi zgadit. Mislim da je to dosta.
s obzirom na stanje s novima kod sig mozda bi vece sanse bile da igras na "preobracanje"Kako ? Pa rekoh lijepo da nisam
Pa ja i jesam napisao da samo narkomanke imaju toliko klijenata dnevno, jer im sve pare odu na drogu. Ta narkomanka iz linka nije reprezentativni primjer kurve.https://www.jutarnji.hr/life/zivotn...o-bit-cu-andeo-u-nekom-drugom-zivotu-15060620
Eto ova ih po 10 dnevno riješavala, a meni se Bach smijao kad sam pričao o onoj koja ih ima 10 dnevno
Ne ne to znaci da si isto gay, ako si bi, znaci nisam. Kako me frajer htio navuci cccja mislim da si bi
To sam i ja reklaPa ja i jesam napisao da samo narkomanke imaju toliko klijenata dnevno, jer im sve pare odu na drogu. Ta narkomanka iz linka nije reprezentativni primjer kurve.
Dakle ako si gay si gay, ako si bi isto si gay? Jebeš ga, onda si gay ako si i hetero.Ne ne to znaci da si isto gay, ako si bi, znaci nisam. Kako me frajer htio navuci ccc
ti si gay?sorryPa ja i jesam napisao da samo narkomanke imaju toliko klijenata dnevno, jer im sve pare odu na drogu. Ta narkomanka iz linka nije reprezentativni primjer kurve.
Hmmm pa dajem mira Sig, vidim da jedva hendla ovu nenormalnu potraznju a ona je ipak samo jedna.s obzirom na stanje s novima kod sig mozda bi vece sanse bile da igras na "preobracanje"
Jura, koja je slijedeća akcija u planu? Moraš biti u top formi kad dođeš na red kod Sigi. Jbt istrčavaš na San Siro a ne u Kustošiju...Ah sto ces. Kad volim sise i pice vise nego kruha jest. Šta ces nemogu si pomoć . Još ak su velike sise mogu i spavat na njima ko mala beba
si siguran sad da nisi topli?Hmmm pa dajem mira Sig, vidim da jedva hendla ovu nenormalnu potraznju a ona je ipak samo jedna.
Stari zakompiciro si sad malo, gay si ako volis kobasu a nisi ako volis pizzuDakle ako si gay si gay, ako si bi isto si gay? Jebeš ga, onda si gay ako si i hetero.
A ako voliš oboje?Stari zakompiciro si sad malo, gay si ako volis kobasu a nisi ako volis pizzu
Hladan sam ko Ruska zimasi siguran sad da nisi topli?
Evo ga Sig novi ...pa vec hoce preko reda....Hmmm pa dajem mira Sig, vidim da jedva hendla ovu nenormalnu potraznju a ona je ipak samo jedna.
Nema toga ili si li ili si la, nema kod mene li laA ako voliš oboje?
nedaj se ovim gejevima. bome nisi gay siguran samHladan sam ko Ruska zima
Ja ne radim od proslog tjedna. Bojim se prolapsaEvo ga Sig novi ...pa vec hoce preko reda....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|