Birtijaške čakule

Je, dva puta. Jedna s EGE mi je nedavno slala poruku. A jedna maserka me prije par godina zvala jer sam joj, pazi ovo, ostavio više para a ona neće biti nekorektna jer bolje da joj se vratim nego da je zapamtim po tome što mi je uzela više od dogovorenog.
Omg.. Da, citala sam za onu sa EGE.. Mislila sam da je to ona s nogom al nije cim nece pare🤣
 
A bila je neka glupa situacija. Ja sam joj pare ostavio na stolu a ona nije ni gledala koliko sam ostavio. I onda me zvala pet-šest minuta nakon što sam otišao od nje.
A pa ajde to jos mogu razumjeti.. Jer ima likova koji bi zvali drugi dan ili bi okrenuli pricu da su mu pare nestale.. Ti nisi takav ali vjerujem da ima svega. Nikad mi se nije desilo al vjerujem da ima..,
 
Jednom je bila neka slicna glupa prica..prije 7 godina, jos u kranjcevicevoj.. Bilo je kasno navecer i dosao je neki lik slovenac mrtav pijan i stavio mi u ruku svezanj 2000 kn... Pitam ga sta s tim, koliko ce bit, sta smo dogovorili, nista ne moze odgovorit.. Bio je par min nismo nista radili i otisao kao po cigarete i vise se nije vratio.. Ne znam kakva je bila prica s njim ali ja uvijek gledam da iz tog moze ispast neugodna situacija..
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh