CrashOverride
Member
Neki vole zene , neki vole racunare, takva ti je sudbinaBemti snove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki vole zene , neki vole racunare, takva ti je sudbinaBemti snove
Man Maid... zvuci sexyCistaca, mod ima novi nsziv
Tvoj superjunakMan Maid... zvuci sexy
Ne, obecao mi je da nece slati... To negdje drugdje ga mozes poslatiOldie mi je duzan pa ga saljem k tebi da meni napise recenziju..
Jer od Venture nema nikakve recenzije... ne klikne skoro s nijednom.. ne rade mu bas klikeriOldie mi je duzan pa ga saljem k tebi da meni napise recenziju..
A i ne kuzim sta ce ti recenzija, neki fetish ili?Ne, obecao mi je da nece slati... To negdje drugdje ga mozes poslati
Sa mnom je kliknuoJer od Venture nema nikakve recenzije... ne klikne skoro s nijednom.. ne rade mu bas klikeri
Pa kazem ti da mu ne rade klikeriSa mnom je kliknuo
Jel tako Ventura, pa daj gukni jeboteSa mnom je kliknuo
Svrha ovog foruma poslije VentureA i ne kuzim sta ce ti recenzija, neki fetish ili?
Eto vidis.. Ja s tobom pricam normalno a onda ti pocnes i ja se krenem branit a ljudi nam se smiju... Ovo je najtocniji opis ikad..Pa kazem ti da mu ne rade klikeri
HahaEto vidis.. Ja s tobom pricam normalno a onda ti pocnes i ja se krenem branit a ljudi nam se smiju... Ovo je najtocniji opis ikad..
Pa ok ali ja nisam javna, u oglasu i pisanje recenzija o meni je bezvezeSvrha ovog foruma poslije Venture
Kao Dado jbt.. Valjda se osjecao superiornim sto pise o nekome koga nema 6 godinaPa ok ali ja nisam javna, u oglasu i pisanje recenzija o meni je bezveze
ja sam ovo procitao par puta i nisam skuzio.Morao sam vise uciti da tu budem admin, onda bi bio dio tog secret society i klase, ovako nista, odlazim iz protesta.
Ali skuzio sam fazon, ima par top kao treba, i vas trilion, i one kao biraju a vise natjecete hoce li vas izabrati, kao parovi samo virtualno .
Ni ja... Pa nije poanta foruma da se brisu recenzijeja sam ovo procitao par puta i nisam skuzio.
Ocito sam i ja morao vise ucitija sam ovo procitao par puta i nisam skuzio.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|