Primebil13
Well-known member
Hahahama ništa čim došla opet me našli
nisam ga puštala u stan
čeka me na prvom katu tko zna s kime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahama ništa čim došla opet me našli
nisam ga puštala u stan
čeka me na prvom katu tko zna s kime
nije uopče smješnoHahaha
Pozovi policiju Anchy nedaj se zajebavatinije uopče smješno
jer me žele otet
nije zajebancija
eto samo se smijte
čujemo se kad to riješimPozovi policiju Anchy nedaj se zajebavati
Čuj stari , ovo ti nije baš u skladu s nekim moralnim kodeksom. Cura je u problemima , a ti se ovdje pred svima nama izruguješ .Hahaha
Dodjem i ja u Oro,meni je blizuMod cekam te sutra pododne kod Oro Goro kad se vratis da odemo na rucak
I meni je blizuDodjem i ja u Oro,meni je blizu
Ciao. Zasto si zasluzilaMoj zivot je jedna tuzna prica.. Neka, i zasluzila sam
Znam,ali meni je fakat smiješna ta pričaČuj stari , ovo ti nije baš u skladu s nekim moralnim kodeksom. Cura je u problemima , a ti se ovdje pred svima nama izruguješ .
Al nece Sig nis odgovorit na to....idemo mi tamo pa cemo probat skuzit koja je onaI meni je blizu
Kad ti to kaže Duhovni vođa , karizmatični Ventura , onda to ima svoju težinu . Moram priznati da sam još pod šokom , oporavljam se i moram razmisliti o svemu . Mislim da ću krenuti na duhovnu obnovuSvi ste nestali odkad vam je Ventura rekao da ste mutavi i bez karizmemoje srce puklo je kao casa
Kod Ane BucevicKad ti to kaže Duhovni vođa , karizmatični Ventura , onda to ima svoju težinu . Moram priznati da sam još pod šokom , oporavljam se i moram razmisliti o svemu . Mislim da ću krenuti na duhovnu obnovu
Mene jedino putovanje moze spasit, planirala sam za Uskrs skocit do Bg na rucak al mi se ne da nutave korona testove radit...Kod Ane Bucevic
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|