Nema ni SiG ni Ane,jedu,spavaju...tko zna di suPa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni SiG ni Ane,jedu,spavaju...tko zna di suPa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
Ja ne idem po kucamaPa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
O Bože čime se ljudi bave .....Ali koji jebeni moroni zive u mojoj zgradi... U facebook grupi lik je objavio fotografiju susjede slikanu u liftu bez njenog znanja i napisao da joj nedostaje maska.. Pa zabijte si u supak te smrdljive krpe nesretnici jadni.. Po kojem je to zakonu obaveza nositi, pogotovo u liftu koji mi placamo iz pricuve... Riga mi se od tih koronasa
Mozarte s kime si me ti to oženio ?Pa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
evo menejdem ni ja po kucama bas ali tu i tamo da
jela sam prsuta i pila vina
nisam htjela kavu pit
a taj samo pio i pio
bome daSkupljao je hrabrost da uleti![]()
Jel na kraju uletio ili nije?bome da
Jel susjeda mozda drzi vrecicu wolta?Ali koji jebeni moroni zive u mojoj zgradi... U facebook grupi lik je objavio fotografiju susjede slikanu u liftu bez njenog znanja i napisao da joj nedostaje maska.. Pa zabijte si u supak te smrdljive krpe nesretnici jadni.. Po kojem je to zakonu obaveza nositi, pogotovo u liftu koji mi placamo iz pricuve... Riga mi se od tih koronasa
jeJel na kraju uletio ili nije?
Bas sam htio napisat da neces valjda jest prsut i pit kavu nego vino valjdaevo menejdem ni ja po kucama bas ali tu i tamo da
jela sam prsuta i pila vina
nisam htjela kavu pit
a taj samo pio i pio
Bas sam htio napisat da neces valjda jest prsut i pit kavu nego vino valjda
hehe a da on mi rekao da dođem na kavu i pršuta onda mu ja rekla prekasno mi za kavu neću moć spavati....pa mi dao vina imao je![]()
Drzi da, i ako ste to vi na njezinom mjestu bih vas prijavila za neovlasteno slikanjeJel susjeda mozda drzi vrecicu wolta?![]()
Nisam hahahh ne brinu me maske niti bi slikava ljude po liftovima... opustenoDrzi da, i ako ste to vi na njezinom mjestu bih vas prijavila za neovlasteno slikanje
bijeloCrno ili bijelo?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |