Nema ni SiG ni Ane,jedu,spavaju...tko zna di suPa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni SiG ni Ane,jedu,spavaju...tko zna di suPa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
Ja ne idem po kucamaPa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
O Bože čime se ljudi bave .....Ali koji jebeni moroni zive u mojoj zgradi... U facebook grupi lik je objavio fotografiju susjede slikanu u liftu bez njenog znanja i napisao da joj nedostaje maska.. Pa zabijte si u supak te smrdljive krpe nesretnici jadni.. Po kojem je to zakonu obaveza nositi, pogotovo u liftu koji mi placamo iz pricuve... Riga mi se od tih koronasa
Mozarte s kime si me ti to oženio ?Pa ti zivis ko gospođa. SiG jel tebe ikad itko docekao prsutom i kavom?
evo me nejdem ni ja po kucama bas ali tu i tamo da
jela sam prsuta i pila vina
nisam htjela kavu pit
a taj samo pio i pio
bome daSkupljao je hrabrost da uleti
Jel na kraju uletio ili nije?bome da
Jel susjeda mozda drzi vrecicu wolta?Ali koji jebeni moroni zive u mojoj zgradi... U facebook grupi lik je objavio fotografiju susjede slikanu u liftu bez njenog znanja i napisao da joj nedostaje maska.. Pa zabijte si u supak te smrdljive krpe nesretnici jadni.. Po kojem je to zakonu obaveza nositi, pogotovo u liftu koji mi placamo iz pricuve... Riga mi se od tih koronasa
jeJel na kraju uletio ili nije?
Bas sam htio napisat da neces valjda jest prsut i pit kavu nego vino valjdaevo me nejdem ni ja po kucama bas ali tu i tamo da
jela sam prsuta i pila vina
nisam htjela kavu pit
a taj samo pio i pio
Bas sam htio napisat da neces valjda jest prsut i pit kavu nego vino valjda
hehe a da on mi rekao da dođem na kavu i pršuta onda mu ja rekla prekasno mi za kavu neću moć spavati....pa mi dao vina imao je
Drzi da, i ako ste to vi na njezinom mjestu bih vas prijavila za neovlasteno slikanjeJel susjeda mozda drzi vrecicu wolta?
Nisam hahahh ne brinu me maske niti bi slikava ljude po liftovima... opustenoDrzi da, i ako ste to vi na njezinom mjestu bih vas prijavila za neovlasteno slikanje
bijeloCrno ili bijelo?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|