Sisata i guzata
Well-known member
Da, da... Vidi se tko znaAli pratiš politiku jer je ovu rečenicu isfurao jedan bivši ministar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da... Vidi se tko znaAli pratiš politiku jer je ovu rečenicu isfurao jedan bivši ministar...
Pa diskretan sam , samo sam joj rekao da bi došao, opisao sam te i rekla mi je da si baš sladak i da jedva čeka da te upozna. Samo to , pa nisam mogao biti diskretniji .Samo sam te pitao kako izgleda ta Rudešica. Daj malo diskrecije.
Možda bezuspješno pokušava upasti na zaključanu temu Zašto ne žele 30 minuta?A di mi je kolega @Mozart ,nisam ga vidio već 3 dana?
Prije bi rekao da lovi u mutnomMod, ko pravi barba, razvuko parangal i ceka sumrak da ga pokupi
Ili istinu kazes kad se prevarisA jbg ja ne lazem.. Samo ne govorim istinu...
Sad bi nešto na dodao, ali me strah da ne dobim suspenzijuMa pusti ga taj ne bu nigdje osto gladan.
Strah je Bogom dan osjećajSad bi nešto na dodao, ali me strah da ne dobim suspenziju
Meni je nacional sa sedam godina bio omiljeno stivo.. Tamo negdje 1999/2000..Razveselio si me jer si ti isto mlada generacija a mladi danas ne razlikuju predsjednika od premijera.Ali pratiš politiku jer je ovu rečenicu isfurao jedan bivši ministar...
Ja sam mami govorila sto da zaokruzi..Ja sam baš 2000. "prvi put glasao". Odnosno, zaokružio što mi je mama pokazala.
I danas sam na svakim izborima, imam izrazeno misljenje o tome ali nisam clan ni jedne stranke.Ja sam mami govorila sto da zaokruzi..
Ventura, svi smo uz tebe, Sig ko te jebeLaku noc samo nama koji smo raskinuli sa venturom.. #foresatwittera"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|