Da ti nije pasalo nebi im od početka dozvolila da ti se mjesaju u zivotJa sam... I bilo je vrijeme da se jebe mater pacenicima... Dosta je mijesanja u moj zivot debili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ti nije pasalo nebi im od početka dozvolila da ti se mjesaju u zivotJa sam... I bilo je vrijeme da se jebe mater pacenicima... Dosta je mijesanja u moj zivot debili...
Ajmo glavni negativče, watson uzmi blokić i olovku.Losa vam je intuicija... Gle ja ti mogu tocno zapravo napisat zasto ovo pisem
Zao mi je sto nisam shvatila koliki je ventura odron od covjeka... I u jednom trenutku slabosti povjerila sam mu se jer mi je od nekud trebala neka rijec podrske... Malo govno smrdljivo je to iskoristilo...Da ti nije pasalo nebi im od početka dozvolila da ti se mjesaju u zivot
Kada se to dogodilo, prije ili poslije brisanja profila?Zao mi je sto nisam shvatila koliki je ventura odron od covjeka... I u jednom trenutku slabosti povjerila sam mu se jer mi je od nekud trebala neka rijec podrske... Malo govno smrdljivo je to iskoristilo...
Prije.. Puno prije...Kada se to dogodilo, prije ili poslije brisanja profila?
Meni više ne nedostajehahahha...nedostaje vam svima SiG
Gle vi znate najbolje sto ste imali,ali curo smiri malo hormone nemoras ljude bas tak vrijedatZao mi je sto nisam shvatila koliki je ventura odron od covjeka... I u jednom trenutku slabosti povjerila sam mu se jer mi je od nekud trebala neka rijec podrske... Malo govno smrdljivo je to iskoristilo...
Ali govno je na neki nacin moralo prodrijet do mene, kad je vidio da me tu nema poludio je i poceo pisat psihoticne poruke. Ja bi htjela da shvati da ga nikad nitko nece htjet jer je mrtvi slabic i pacenikPrije.. Puno prije...
Zašto sada istupaš? Prije ga nisi napadala ili se varam?Prije.. Puno prije...
Prije sam vjerovala da nije bas takav pokvareni olosZašto sada istupaš? Prije ga nisi napadala ili se varam?
I ventura... Spletkari, analiziraj dokle god hoces... Gdje god ja bila i sto god radila gadis mi se... Zapamti to jako dobroPrije sam vjerovala da nije bas takav pokvareni olos
Jako sumnjivo, napadala bi ga i prije, sa starog profila. Ne vjerujem da se nešto tako drastično promijenilo u ovom kratkom vremenu odkad nemaš originalni profil. I isto tako ne vjerujem da bi ovako vrijeđala ninju za kojeg znaš da je jazavac jer si se sa takvim prije susretala kao bivša seksualna radnica, ali duboko u sebi si znala da nije benigan. To kaj si ga blokala je svakome iole normalnom čovjeku jasno. Ajmo dečki tajno pitanje, pomozite.Prije sam vjerovala da nije bas takav pokvareni olos
Pardon da je benigan.Jako sumnjivo, napadala bi ga i prije, sa starog profila. Ne vjerujem da se nešto tako drastično promijenilo u ovom kratkom vremenu odkad nemaš originalni profil. I isto tako ne vjerujem da bi ovako vrijeđala ninju za kojeg znaš da je jazavac jer si se sa takvim prije susretala kao bivša seksualna radnica, ali duboko u sebi si znala da nije benigan. To kaj si ga blokala je svakome iole normalnom čovjeku jasno. Ajmo dečki tajno pitanje, pomozite.
Puno prije i tek sad mu sve to govoriš?!Prije.. Puno prije...
Watsone, tajno pitanje molim te. Ne odmah napadat, kritički um mora bit smiren jer je onda najoštriji.Puno prije i tek sad mu sve to govoriš?!Dajte najte kakati, ko god da jesi!
![]()
Šerloče, već sam ga postavio i to dvaput, gubiš mi se i ti pomalo.Watsone, tajno pitanje molim te. Ne odmah napadat, kritički um mora bit smiren jer je onda najoštriji.
Sve ok kolega, dešava se.Topli napitak? Sherlock se napušio, ispričavam se kolega.
Zaključak- ti nisi sig. Aha!Sve sto sam imala napisala sam...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|