Nemoj se izvlacit koja siNajslađe moje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj se izvlacit koja siNajslađe moje
Ipak nista od sendvica
Ali zato ti imas priliku koliko vidim... Slatkica ii.... Ana?Ipak nista od sendvica
Dobar ti je sendvič sa senfom a jojjjjIpak nista od sendvica
Nista od toga, nisam bas toliko nisko paoAli zato ti imas priliku koliko vidim... Slatkica ii.... Ana?
A ninji sig dogovorila vec date da frendicom
[/QUOTESa majonezomDobar ti je sendvič sa senfom a jojjjj
Zar ne mozes barem malo razmisliti i procitati ponovno sto si napisala ?Dobar ti je sendvič sa senfom a jojjjj
Ovo je šala.Gdje je problem?Zar ne mozes barem malo razmisliti i procitati ponovno sto si napisala ?
Nije moj. Mene samo žene zanimaju.Ahaaa... Onaj tvoj lazni zagorac....
To mi je plan od početkaTko se zadnji smije, najsladje se smije, sve ce nas Venti sjebat jednog dana...
Dali vi to mene vrijeđate?Nista od toga, nisam bas toliko nisko pao
Samo pazi da taj plan ne krene drugim putemTo mi je plan od početka
Ma jok, odakle ti to molim te ????Dali vi to mene vrijeđate?
Masakrirat ce me kao onaj prosle godine u porecuGdje da nabavim transporter tu jbt... I kako da bez lovke ulovim divljeg odraslog macka od 5 kg otprilike...
Trci za njim kolko te noge noseGdje da nabavim transporter tu jbt... I kako da bez lovke ulovim divljeg odraslog macka od 5 kg otprilike...
Ma znaš šta kad te ja uhvatim,leti ćeš od birtije pa do, dali je netko bio s njimMa jok, odakle ti to molim te ????
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|