Drkadzija lvl PRO
Member
Kome krades internet za spajanje ?A evo malo sam opet na tinderu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome krades internet za spajanje ?A evo malo sam opet na tinderu
Bio i ja sranje od stranice samo naplačuju ako se hoćeš spojit sa nekomA evo malo sam opet na tinderu
A ne znam, stavio neke nove slike s mora, pa aj da vidim.Mislim da je to stranica za tebe
Što je to pro AnalizaPro ANAL Lizao
Nije do slike, nego do pristupaA ne znam, stavio neke nove slike s mora, pa aj da vidim.
Ne naplaćuju nego ti ne vidi slikuBio i ja sranje od stranice samo naplačuju ako se hoćeš spojit sa nekom
Posalji sig te nove slike mozda ju slomis ipakA ne znam, stavio neke nove slike s mora, pa aj da vidim.
Da, moraš imati neku pričuNije do slike, nego do pristupa
Ma sranje moraš neki premium uzet a ja lajko puno žena jako malo bilo matchNe naplaćuju nego ti ne vidi sliku
Mozda jer se ne svidjas zenama ?Ma sranje moraš neki premium uzet a ja lajko puno žena jako malo bilo match
I koje su bile match nisu odgovarale na poruke sranjeMozda jer se ne svidjas zenama ?
Mozda nemas originalni pristup ? sigurno neces uletiti sa "hej mala, sta se radi"I koje su bile match nisu odgovarale na poruke sranje
Nemoj da ovo procita federer... Svi snovi o rijesavanju svih problema sa zenama parama ce mu se rasplinuti...Nije do slike, nego do pristupa
Ventura je rekao da napise samo "ej"..Mozda nemas originalni pristup ? sigurno neces uletiti sa "hej mala, sta se radi"
Ja napišem Bok kak si ?Ventura je rekao da napise samo "ej"..
Ne voli covjek gubit vrijeme, ide ide, ne ide ne ide
Treba reci iskreno, sta vrijedi pristup ako nemas para da izvedes zenu na veceru,ako nemas da obides sa zenom drzave koje ti zelis, ako nemas da obides svijet, da se lagodno zivi i da ne razmisljas hoces imati za sta god zelis,i da nakraju kazesNemoj da ovo procita federer... Svi snovi o rijesavanju svih problema sa zenama parama ce mu se rasplinuti...
Meni se teško dopisivati ako nekoga ne poznam uživo. Brzo izgubim interes.Ventura je rekao da napise samo "ej"..
Ne voli covjek gubit vrijeme, ide ide, ne ide ne ide
Iskreno... Da imas pravu zenu... S tobom bi spavala i u parku ako treba. Kuzis? Kolo srece u zivotu se okrece. Nitko nema garanciju za nista. A drugo... Jedno su sposobni momci koji uvijek imaju koliko im treba, a drugo razmazeni snobovi koji su sve naucili rjesvat sa parama...Treba reci iskreno, sta vrijedi pristup ako nemas para da izvedes zenu na veceru,ako nemas da obides sa zenom drzave koje ti zelis, ako nemas da obides svijet, da se lagodno zivi i da ne razmisljas hoces imati za sta god zelis,i da nakraju kazes
Ma predobar je zivot i zelim takav zivot
Novac nije najvaznije u zivotu ali kad vec imas treba uzivat u zivotu kad znas da mozes sve imat ma bas sve
Zato jer se ne dopisujes sa pravim osobamaMeni se teško dopisivati ako nekoga ne poznam uživo. Brzo izgubim interes.
Kak sad to a dopisivao si se sa Sig dok se niste družiliMeni se teško dopisivati ako nekoga ne poznam uživo. Brzo izgubim interes.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|