Johann Sebastian Bach
Well-known member
Dakle zaključak je sljedeći:
ovaj forum je kreiran samo da podigne neki rejting takozvanom "ljubavnom" oglasniku.
ovaj forum je kreiran samo da podigne neki rejting takozvanom "ljubavnom" oglasniku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bil je on to je problem.I ninja je admin, nije ni bio kod viki, sve je izmislio.
Kriv je ovaj sto joj dal peneza i peneza da godinu dana nemora delat. Kad su mu povedali šta je napravio nije ništa njemu bilo jasno, al sada valjda bude a morti i nebude.Ninja je rastavio Viki i onaj pederer jadna vec tjedan dana nemoze raditi sad se prebacio na slatkicu,a jadna valjda procitala sto su uradili Viki pa ga ne pusta samo tako blizu sebe slatkica je vjerojatno njezniji tip zene
Lajal je kakti cucek vau vau viki vau viki i eto mu viki ne dela tjedan dana.Bil je on to je problem.
Kriv je ovaj sto joj dal peneza i peneza da godinu dana nemora delat. Kad su mu povedali šta je napravio nije ništa njemu bilo jasno, al sada valjda bude a morti i nebude.
To smo znali i prijeEto ispricala se Carli, djevojka je.
Evo ventura ce postavit jednu od mojih slika ahahah daj neSad ostale da dokazu i mirna Bosna
A da postavim, kako bi znali da si ti?Evo ventura ce postavit jednu od mojih slika ahahah daj ne![]()
Ahahaaahh ne ne bi znaliA da postavim, kako bi znali da si ti?
Danas nitko cak nije pisao o viki al privida ti se jer si zaljubljen...Svaki put kad se ja logiram ista stvar. Svađa, Viki viki viki. Svađa opet malo viki viki viki. Onda tamo rasprave spamanje nevezane uz temu. Ovaj forum zadnjih dana ili je Viki u svakoj temi ili se spama. Dođeš na temu Latine recenzije završe s pričom o viki. Odeš ovdje opet viki.
Macan je spominjao vikiDanas nitko cak nije pisao o viki al privida ti se jer si zaljubljen...
Hah ostat ces jedini uporan na kraju i morat ce bit s tobomMacan je spominjao viki. Nisam zaljubljen . Za ninju nisam siguran, al dobro otkad viki ne radi prešao je na Slatkicu , ako dođe još neki nick i na njega će vjerojatno.
Kakvu sreću ? Ovo da se jebe znam.E jura moj ti bar znas da je viki dobro i da se jebe sa drugim muskarcima... Mnogi nemaju tu srecu...
Srecu da znas di je i sta radi ahahahahaKakvu sreću ? Ovo da se jebe znam.
Oženit ću je ako treba, al onda ako misli nastavi , a mora povisit cijenu. S tim da ce svaki morat meni platit naknadu od 2000 kn za duševne boli pošto jebe moju ženuHah ostat ces jedini uporan na kraju i morat ce bit s tobom![]()
Ne znam to. Nedostupna je cijeli tjedanSrecu da znas di je i sta radi ahahahaha
Mudro mudro...Oženit ću je ako treba, al onda ako misli nastavi , a mora povisit cijenu. S tim da ce svaki morat meni platit naknadu od 2000 kn za duševne boli pošto jebe moju ženu![]()
Pa ako vec neznas di je bar znas sta radiNe znam to. Nedostupna je cijeli tjedan![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|