Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina je imaš pravoPa vidite li vi da netko stalno otvara ženske profile, a mi se budale kačimo i šaljemo im zahtjeve za viđanje uživo. Koliko znam nikome to još nije uspjelo, ako se varam ispravite me.
Možda je i ova estera lažni profil tko znaIstina je imaš pravo
Javi se esteri ondaStigle cure zeljne kurca i jahanja
Hvala neka samo ekipa navaliJavi se esteri onda
Ništa i dalje mi se nejavlja samo like stavi i to je toNinja kak tebi na ljubavnom planu sa slatkicom jel se pomakli sto sa mrtve tocke
Kako će ti se javiti kada ne postojiNišta i dalje mi se nejavlja samo like stavi i to je to
Niste budale.Pa vidite li vi da netko stalno otvara ženske profile, a mi se budale kačimo i šaljemo im zahtjeve za viđanje uživo. Koliko znam nikome to još nije uspjelo, ako se varam ispravite me.
Hajde me razuvjeriNiste budale.
Opak si ti .Jesi li muško ili žensko?Aj odgovoriHajde me razuvjeri
Možda je najbolje da se sama uvjeriš. Lijepo mi se javi da se vidimo, popijemo piće, pa da se i ti i ja uvjerimo da smo u zabludi.Opak si ti .Jesi li muško ili žensko?Aj odgovori
Alo Johnny slatkica je nesretno zauzeta ne mjesaj seMožda je najbolje da se sama uvjeriš. Lijepo mi se javi da se vidimo, popijemo piće, pa da se i ti i ja uvjerimo da smo u zabludi.
Izgleda da nema jebaca pa zene dosle na forum traziti kobasicePa sve više žena na forumu još malo pa ćemo biti u manjini
Alo Johnny slatkica je nesretno zauzeta ne mjesaj se
Znaš kaj slatkice ako želiš da se vidimo javi mi se u pp ja ti se neću više javljat dokaži mi da si stvarna eto takoNiste budale.
Ma nije vidiš da me ignoriraAlo Johnny slatkica je nesretno zauzeta ne mjesaj se
Pa nisu baš pristupačne tako da je nešto drugo sigurnoIzgleda da nema jebaca pa zene dosle na forum traziti kobasice
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|