Sisata i guzata
Well-known member
Ma nek otvara, sad mi je postalo cak i simpatičnoZato sam je mislio spasiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nek otvara, sad mi je postalo cak i simpatičnoZato sam je mislio spasiti
Ovo je ajkulaDušo znam ja plivati među piranama.
A među ajkulamaDušo znam ja plivati među piranama.
DrakulaOvo je ajkula
Si spila preveč gemišta?I dalmatinski i zagorski eee.... Krv iz ociju..
A među ajkulama
Fuj to, samo likeri i kokteli...Si spila preveč gemišta?
lijep pozdrav ti želim, i prestani me vise spominjat, od sutra me nema vise fala bogu, ovaj forum je pre lošIsta osoba kao sto je slatkica ,Ema ,Carla
Ako je ovo njezina prava slika onda je dobraOva Carla nije losa
naravno, al posto sam došla ovdje samo vidjet šta ima i šta se tu mota, na kraju sam ostala posrana da sam admin ili ne znam šta, dotična mi se indirektno ismijava.. tako da odoh ja. neda se meniOva Carla nije losa
Nažalost nisamNinja jesi ti dobio dimenzije i godinu proizvodnje od slatkice
Aj samo me izbrisi jer ne mogu gledat kako upropastavas forumprvo sa SA onda sa ovim profilima, a realno bili ste na dobrom putunaravno, al posto sam došla ovdje samo vidjet šta ima i šta se tu mota, na kraju sam ostala posrana da sam admin ili ne znam šta, dotična mi se indirektno ismijava.. tako da odoh ja. neda se meni
ja se toplo nadam da će te netko jednog dana izbrisati, jer dobro piješ zivce ljudima, a ovo SA il štagod pises nemam pojma o čemu pises, uzmi terapiju rekla sam tiAj samo me izbrisi jer ne mogu gledat kako upropastavas forumprvo sa SA onda sa ovim profilima, a realno bili ste na dobrom putu
Curo ako si se dosla zajebavati,sta te boli sto neko prica nek prica sta zelinaravno, al posto sam došla ovdje samo vidjet šta ima i šta se tu mota, na kraju sam ostala posrana da sam admin ili ne znam šta, dotična mi se indirektno ismijava.. tako da odoh ja. neda se meni
Ninja STA si vec zaboravio slatkicu kad si se prebacio na CarluAko je ovo njezina prava slika onda je dobra
Kaj si se morti opet našajbala? Nego jel ima v Zagrebu kakva normalna cafuta?Aj samo me izbrisi jer ne mogu gledat kako upropastavas forumprvo sa SA onda sa ovim profilima, a realno bili ste na dobrom putu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|