Kakvo javno zaboga...pa mismo uzorni vjernici...a sto se nezna nije se ni desilo...Bome...necemo javno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo javno zaboga...pa mismo uzorni vjernici...a sto se nezna nije se ni desilo...Bome...necemo javno
Tj drzavljaninJa postajem uzoran gradanin ove zemlje, sve manje mi se ulazi u rasprave![]()
Nisam te skužio moram priznat.... konobar daj jednu šljivu za gospona da počnemo pričat istim jezikomZabranjeno voćeto je bilo neš u 4 ujutro
Hocu ima izbora punoA da samo ne preostaje ti puno izbora jbg... Ili ja bar ne znam za zamjenske proizvode... Maserka ce mi pokazat...
hoćeš meni pokazat?Hocu ima izbora puno
Sebastiane kao stručnjak što misliš koliki dio zadovoljstva prilikom sexa otpada na psihičko zavodovoljstvo da si ostvario ono što si si želio ili maštao a koliko na sami seksualni akt kao sredstsvo izvršenja želje i fizički ugođaj?
70% psihičko zadovoljstvoSebastiane kao stručnjak što misliš koliki dio zadovoljstva prilikom sexa otpada na psihičko zavodovoljstvo da si ostvario ono što si si želio ili maštao a koliko na sami seksualni akt kao sredstsvo izvršenja želje i fizički ugođaj?
Meni je slično, vise se napalim maštajući što ću i kako ću tako kad dođe do realizacije nije mi baš svejedno ali više manje uvijek bude slično. Znači nisam nenormalan, bar ne skroz. Hvala.70% psihičko zadovoljstvo
30% fizički ugođaj
Sama fantazija nije strasna koliko ova fotografijaProblem je kada maštarije odu previše daleko.
Npr. jedna od mojih perverznijih maštarija, naravno neizvodiva.
Poliklinika za liječenje covid-19 infekcije.
Biti šef smjene u jutarnjem obilasku pacijentica:
![]()
Zadovoljim se promatranjem zgodne medicinske sestre na porti, a onda doma se izmasturbiram
zamišljajući da sam je jebao.
Ovo već malo teže pratim.Problem je kada maštarije odu previše daleko.
Npr. jedna od mojih perverznijih maštarija, naravno neizvodiva.
Poliklinika za liječenje covid-19 infekcije.
Biti šef smjene u jutarnjem obilasku pacijentica:
![]()
Zadovoljim se promatranjem zgodne medicinske sestre na porti, a onda doma se izmasturbiram
zamišljajući da sam je jebao.
Vjerovala ili ne, sestre su još opasnije od doktora. Npr. ova:Sama fantazija nije strasna koliko ova fotografija![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|