Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova generacija sig?
to vi trolate napačene rokere ili stvarno neko sluša ovaj horor
Stvarno slusamoto vi trolate napačene rokere ili stvarno neko sluša ovaj horor
Saban je vrhunski pjevac narodne muzikeStvarno slusamo
dooobrroo , primio na znanje .....dakle nikad ali nikad te neću zaprosit ( nemam adekvatan smajlić )Stvarno slusamo
Evo placem zbog togadooobrroo , primio na znanje .....dakle nikad ali nikad te neću zaprosit ( nemam adekvatan smajlić )
Ostat ces stara curaEvo placem zbog toga
Imam muza.. Ne treba hvala vise... Bilo je dovoljno.Ostat ces stara cura
i jelena radan je frhunska interpretatorica fado glazbe ...pa kaj , kaj onda hahahaSaban je vrhunski pjevac narodne muzike
Svatko ima svoj ukus u svemu, pa i u muzici. Samo ne treba soliti drugima pamet o tomei jelena radan je frhunska interpretatorica fado glazbe ...pa kaj , kaj onda hahaha
to je staro pravilo , ali di počinju cajke prestaje glazba ....ali ok , šaban nije baš to , al to je tu negde ! tak da , to mi je turn off, dilbrejbrejk i sve najgore ...sori morao sam to izbacit iz sebe nismo ni mi stari rokeri cvećkeSvatko ima svoj ukus u svemu, pa i u muzici. Samo ne treba soliti drugima pamet o tome
Ja nikad za niti jednu vrstu glazbe necu reci da je smece, imam otvorene vidike i mogu poslusati sve. Ako ne poslusati bar necu vrijedatito je staro pravilo , ali di počinju cajke prestaje glazba ....ali ok , šaban nije baš to , al to je tu negde ! tak da , to mi je turn off, dilbrejbrejk i sve najgore ...sori morao sam to izbacit iz sebe nismo ni mi stari rokeri cvećke
toleriranjem i zatvaranjem očiju pred krkanlukom ....smo tu di jesmo , mislim kad već nastavljamo polemiku ! neke stvari treba nazvat pravim imenom , danas se svašta nešto provlači kroz društvo , prvo stidljivo a onda izgura prave stvari ....ali to je do ljudi !ali da se razumijemo , isto tako mi je neprihvatljiv i poznati zg snobovluk , kisdihand milostiva i slicnoJa nikad za niti jednu vrstu glazbe necu reci da je smece, imam otvorene vidike i mogu poslusati sve. Ako ne poslusati bar necu vrijedati
Gle... Vi "purgeri" ako su vam i baka i deda iz zg imate puno vaznijih problema u gradu od glazbe... A taj problem se zive kriminal kojeg podrzavatrtoleriranjem i zatvaranjem očiju pred krkanlukom ....smo tu di jesmo , mislim kad već nastavljamo polemiku ! neke stvari treba nazvat pravim imenom , danas se svašta nešto provlači kroz društvo , prvo stidljivo a onda izgura prave stvari ....ali to je do ljudi !ali da se razumijemo , isto tako mi je neprihvatljiv i poznati zg snobovluk , kisdihand milostiva i slicno
Guglam taj Opium, jel to u Beogradu?Samo da se otvore granice i vodim ventya u Opium
Ovo vodi k politici , a onda mozete i o ustasama i partizanima.Gle... Vi "purgeri" ako su vam i baka i deda iz zg imate puno vaznijih problema u gradu od glazbe... A taj problem se zive kriminal kojeg podrzavatr
Banja lukaGuglam taj Opium, jel to u Beogradu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|