Pa ima raznih studija ...Sta studira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima raznih studija ...Sta studira
Pa sad neznam, obzirom da joj je gastronomski vrhunac da si napravi cedevitu.... čini mi se da nije Lidija Kralj od Kapetanove kućeI lagani quattro formaggi umaci jer zena voli sir. Nebi bilo lose probat neki njen specijalitet
Nikad nije kasno za naucitAko ima motivaPa sad neznam, obzirom da joj je gastronomski vrhunac da si napravi cedevitu.... čini mi se da nije Lidija Kralj od Kapetanove kuće
Ako te muka i potreba ne natjera, nemoj nikadaNikad nije kasno za naucitAko ima motiva
Znam i pastetu namazat na kruh.. Da bude taman ni pretanko ni predebeloAko te muka i potreba ne natjera, nemoj nikada
Dovoljno SiGy, sasvim dovoljno. Dok mi je to bio kuharski doseg bio sam najzadovoljniji, i uz to obilazak švedskog stola mi je bio vrhunac aranžiranjaZnam i pastetu namazat na kruh.. Da bude taman ni pretanko ni predebelo
Eeee top, vjeciti moodDovoljno SiGy, sasvim dovoljno. Dok mi je to bio kuharski doseg bio sam najzadovoljniji, i uz to obilazak švedskog stola mi je bio vrhunac aranžiranja
Ljubavi cijeli dan si mi sjebala ni normu nisam stigao ali te Patak voliEvo patak za tebe
Nema veze patak s obzirom kako zivis vrijeme je da das otkazLjubavi cijeli dan si mi sjebala ni normu nisam stigao ali te Patak voli
Jbg nemam ja sise pa da mogu prodavat mandarineNema veze patak s obzirom kako zivis vrijeme je da das otkaz
Patka mandarina budesJbg nemam ja sise pa da mogu prodavat mandarine
Jesi dao ženi baćinpoz svima. konačno kod kuće
a PatkaSamo da se otvore granice i vodim ventya u Opium
Patka ne, patak dalekoa Patka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|