ah ne pitajAnchy , tko je bio zločest prema tebi ?
bolje sutit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ah ne pitajAnchy , tko je bio zločest prema tebi ?
Pa zastitit cu ju ako trebaIdes ju zastitit ili?
Ja sam bio zlocestAnchy , tko je bio zločest prema tebi ?
Ideš u pritvorJa sam bio zlocest
eto opet se loše piše o meniNek si se ti nama vratila Ana ali jbg pazi sa tim stanjima jer nije šala ako za nekoga kažeš da te htio silovati. Ja ne bih nikome preporučio da ide kod tebe kad si takva.
Evo @Moderator ti reci ko tu kog da ne kazem sta hahaha pa ovo je ludiloeto opet se loše piše o meni
pa odlazim
zbogom
pa eto umjesto da žalite cuur što je bila ovo ono vieto opet se loše piše o meni
pa odlazim
zbogom
Zbog cega bi mi tebe trebali zalit?pa eto umjesto da žalite cuur što je bila ovo ono vi
se tako ponašate
meni to ne treba
tko želi doč če tko ne
ne mora nikada
zbogom forumu
odlazim zauvijekNit je tebe itko uvrijedio, samo covjek iznosi cinjenice koje ti ne mozes primit pa pises da mi podrzavamo silovatelje. Znaci uzas zivi sta ti pises. Ja sebi ne mogu zamislit da netko to uopce moze ikom rec na konto toga. Sama iznosis te stvari u javnost i onda nas napadas. U zivotu nisam nit cu dic ruku na zenu, nit mi to uopce pada na pamet.
Evo vidiš da je Mozart dobar dečko . Samo se ti lijepo smiri i sve će biti dobro , Mozart će te posjetiti da ti se osobno ispriča , ljubavnim tonom i nježnim riječima .sis i mod zbogom zauvijek
hvala na svemu
samo htjela napisati....bok
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|