M
Mozart deleted
Guest
Pa ako imas curu recimo, zasto bi uopce kurvi iso radit bebuKakve veze ima jedno s drugim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako imas curu recimo, zasto bi uopce kurvi iso radit bebuKakve veze ima jedno s drugim?
I za to sve jos platioPa ako imas curu recimo, zasto bi uopce kurvi iso radit bebu
Zato jer ona to zeli? Kuis Gentleman....Pa ako imas curu recimo, zasto bi uopce kurvi iso radit bebu
Svasta...Zato jer ona to zeli? Kuis Gentleman....
eto kako pišete sada o meniMala, ti si najblaže rečeno bipolarka. Sjeti se pisanja o silovanju. Sama si sebe diskreditirala.
???Zato jer ona to zeli? Kuis Gentleman....
Nemoj molim te.eto kako pišete sada o meni
zbogom odlazim s foruma
Ma nisu svi takvi ostani.muškarci nemaju suosječanja i samo gaze cure
umjesto da ih štite i sve
sad loše o meni pišete
pa to mi ne treba
zbogom
onda povuci svoje riječiNemoj molim te.
Sta te briga sta on kaze, povukao ili ne rekao je vec.onda povuci svoje riječi
Ja bi garant.da mene netko danas siluje recimo da zovem svih vas nitko nebi pomogao i došao
eto kakvi ste
pa rekao je i to nije ureduSta te briga sta on kaze, povukao ili ne rekao je vec.
Aha znaci a ovo je uredu? Ti mozes jest govna mi moramo prema tebi bit dobrice?pa onda ne pizdi tu i ne piši zašto nema ovo ono bok
Moz ne prihvačaš šalu i ne shvačašAha znaci a ovo je uredu? Ti mozes jest govna mi moramo prema tebi bit dobrice?
Molim te nemoj Ana.i zato odlazim ne želim biti dio zajednice i foruma tko po meni gazi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|