Sisata i guzata
Well-known member
Marijolee vrati seee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana zeli djecu, javi joj seJbt moram se ženiti
A ne ne zvecka miAna zeli djecu, javi joj se
A sad si i pohlepan. Pa jebemu mater patakA ne ne zvecka mi
SeljachinaA sad si i pohlepan. Pa jebemu mater patak
a baš jebemu izvozat če me opet PatkeA sad si i pohlepan. Pa jebemu mater patak
ma ok si,ali me nemoj sažaljevati. sredi je sebi. ne želiš je manje od meneMa necu ic, interesantno mi je sad. Ja kazem hrpu puta sombi da je meni tebe zao. I ne mogu rec da nisam nagovaro sig kad jesam i jos sam te sazaljevo ovdje i ne mozes rec da nisam oke
Pa al sam kolegijalan, meni bi bilo draze da ju ti kresnes nego da je sad ovako kako je. Nebi ti ja ko ventura jaho za vratom da mi kazes u kojem cosku stana joj je paucina (oprosti sig znam da je uredno i da si pedantna po tom pitanju ovo je bilo samo za primjer)ma ok si,ali me nemoj sažaljevati. sredi je sebi. ne želiš je manje od mene
Strah od paukaPa al sam kolegijalan, meni bi bilo draze da ju ti kresnes nego da je sad ovako kako je. Nebi ti ja ko ventura jaho za vratom da mi kazes u kojem cosku stana joj je paucina (oprosti sig znam da je uredno i da si pedantna po tom pitanju ovo je bilo samo za primjer)
Uzgaja sig to iza radijatora, macke se igraju z paucimaStrah od pauka
Jel ti to meni patak??.
Volim prljavce jakoJel ti to meni patak??.
Ovo sam slusala kao mala, top
ovo je kao da se bojiš sigPa al sam kolegijalan, meni bi bilo draze da ju ti kresnes nego da je sad ovako kako je. Nebi ti ja ko ventura jaho za vratom da mi kazes u kojem cosku stana joj je paucina (oprosti sig znam da je uredno i da si pedantna po tom pitanju ovo je bilo samo za primjer)
Nemaju svi...Koji qurac svi imaju broj od Sig a ja ne pa jebote Niti da živim u Zg
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|