Patak
Well-known member
Jbt ranit ču se vodenim bojicamaZabrij koliko bi poruka u danu dobila od njega, sta ti je....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt ranit ču se vodenim bojicamaZabrij koliko bi poruka u danu dobila od njega, sta ti je....
Znaci odlazis zauvijek? A nemooj...laka ljudi.
Nema me u birtiji dok sombrero ne pokara nesto
Nadam se da mu je tolko stalo... pa ajde @sombrero zbog marijoleta.laka ljudi.
Ma Somy kara samo zenu ako i toNadam se da mu je tolko stalo... pa ajde @sombrero zbog marijoleta.
Vidim da je Mare digao ruke od svega, Somy nema ni volje ni snagelaka ljudi.
sombrero bi samo uz tebe bio najopusteniji, kakva sig... ti si mu uzdanica na ovom forumu. Jedina zvijezda vodilja kojoj vjeruje, ti mu nadi nestoVidim da je Mare digao ruke od svega, Somy nema ni volje ni snage
Laka oldieLaka vam noć
Jbt oldy uvijek potegnes kako treba
Jedino da uključimo Huble teleskop pa da tražimo po svemirusombrero bi samo uz tebe bio najopusteniji, kakva sig... ti si mu uzdanica na ovom forumu. Jedina zvijezda vodilja kojoj vjeruje, ti mu nadi nesto
Zar sumnjas?Jbt oldy uvijek potegnes kako treba
Laka SiGyLaka oldie
Sombrero ti sad o svemu ovisi. Znaci ti ces morat do ontarija ako oces recenzije. Marijole je svoje reko.A nase natjecanje u recenzijama?
A jbg....Sombrero ti sad o svemu ovisi. Znaci ti ces morat do ontarija ako oces recenzije. Marijole je svoje reko.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|