Patak
Well-known member
onlineUpravo, ako niste skuzili ja sve javno radim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onlineUpravo, ako niste skuzili ja sve javno radim
A ja bih Sig platio samo nek se izjasni...Upravo,evo ja se nudim da ću platiti troškove druzenja
O braco moja... Nitko nece jebat... A i idem na put uskoroA ja bih Sig platio samo nek se izjasni...
Ja placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.Upravo,evo ja se nudim da ću platiti troškove druzenja
U ISTRU?O braco moja... Nitko nece jebat... A i idem na put uskoro
A za sve ostalo tu je kristalkaJa placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.
Mogu ja tamo odmorit malo bez telefona??Ja placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.
Za tvoje mentqlno zdravlje. Pod hitno se rijesit foruma i telefonaMogu ja tamo odmorit malo bez telefona??
Možes DođiMogu ja tamo odmorit malo bez telefona??
Nekuzim zasto nemoze jebati..Sig je navodno kraljice..gdje je problem...Ja placam hotel 5 zvijezdice. Ako ne moze jebat, bar da se naspava i pocasti kao gospodin.
Ma znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlazeZa tvoje mentqlno zdravlje. Pod hitno se rijesit foruma i telefona
I zakljucat vrata i ugasit zvonoMa znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlaze
pristanemo na ovo sig?Nekuzim zasto nemoze jebati..Sig je navodno kraljice..gdje je problem...
Kad god mi proradi masta...Ma znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlaze
Ne zveckaj Sig Patak je tuMa znam... Bar na pet dana... Kad ti ovi opet odlaze
E brate i da se ne moram sminkat, utezat u korzete, nabadat na stiklama... OdmorKad god mi proradi masta...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|