Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bili na pizzi u o'hari sa drustvom. Smrznuli smo se na terasi. Ali isplatilo se. Prava napolitana.Mislim na veceras u 8
Ja sam jela vege burger... I svi su se namrgodili tuBili na pizzi u o'hari sa drustvom. Smrznuli smo se na terasi. Ali isplatilo se. Prava napolitana.
Idem u opatice...dosta je bilo zajebancije..Meni je jedino zao šta somby neće dobiti SIG,sve to ulizivanje i ono već sad klasično bok Sigica palo u vodu
Ja sam jela vege burger... I svi su se namrgodili tu Tko
nije sigica jedina na svijetuMeni je jedino zao šta somby neće dobiti SIG,sve to ulizivanje i ono već sad klasično bok Sigica palo u vodu
A ne Patak če ti pokositi svu travu okoloIdem u opatice...dosta je bilo zajebancije..
Pa nije to ti svi govorimonije sigica jedina na svijetu
Ako itko u ovom svijetu zasluzuje seks iz samilosti onda je to sombrero.Meni je jedino zao šta somby neće dobiti SIG,sve to ulizivanje i ono već sad klasično bok Sigica palo u vodu
Ali kad brate... Zvala sam ga kao nikog ikada i nistaAko itko u ovom svijetu zasluzuje seks iz samilosti onda je to sombrero.
ako dobijem sex iz samilosti neću imati milostiAko itko u ovom svijetu zasluzuje seks iz samilosti onda je to sombrero.
opet ćemo javno?Ali kad brate... Zvala sam ga kao nikog ikada i nista
Samaraj ju ko sarana ti grubi ribolovčeako dobijem sex iz samilosti neću imati milosti
Upravo,evo ja se nudim da ću platiti troškove druzenjaAko itko u ovom svijetu zasluzuje seks iz samilosti onda je to sombrero.
Ali kad brate... Zvala sam ga kao nikog ikada i nista Windowsi haha
Sve je transparentno....Upravo, ako niste skuzili ja sve javno radim
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|