Racuna se. Samo se Ventura ne racuna...on kampira tamoE ako mi se vrati Oldie jer je rekao donijeti mi nove suknjice jer ih je poderao zadnji put jel to racunamo kao 2:0ili ostaje 1:0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Racuna se. Samo se Ventura ne racuna...on kampira tamoE ako mi se vrati Oldie jer je rekao donijeti mi nove suknjice jer ih je poderao zadnji put jel to racunamo kao 2:0ili ostaje 1:0
cini se odronOvo mi se cini nesto novo..Top Beograđanka
Top cura iz Beograda u Zagrebu kratko. Zagreb i okolica, imam svoj prostor. Moguća putovanja po RHwww.oglasnik.hr
Ok... Ventura nije u najavi ovaj vikendRacuna se. Samo se Ventura ne racuna...on kampira tamo
Kako mislis?cini se odron
Sigurno po Beogradanka, ajmo se kladit.. Zadnji put je tvrdio da zna vise recenica od vozaca kamiona..Kako mislis?
Po cemu zakljucujes?
Proslu god ....srednja klasa...Boris 666,to je vec bilo
Bio si?Proslu god ....srednja klasa...
Nikad nećeš znatiOnu za 100 kn?
Nisam sovinist, imam najbolje prijatelje u Zemunu, dapace, najbolje vrijeme i zabave sam proveo u beogradu, imam drage prijatelje beograđane koji zive na cipru ili kako oni kazu kipru. Generican oglas, kratak, ne znam, imam feeling da je tako, mozda sam u krivu.Sigurno po Beogradanka, ajmo se kladit.. Zadnji put je tvrdio da zna vise recenica od vozaca kamiona..
Najbolja sam ja al mene nisi damas jebao...Nikad nećeš znati
Nisam sovinist, imam najbolje prijatelje u Zemunu, dapace, najbolje vrijeme i zabave sam proveo u beogradu, imam drage prijatelje beograđane koji zive na cipru ili kako oni kazu kipru. Generican oglas, kratak, ne znam, imam feeling da je tako, mozda sam u krivu.
Da..proslo ljeto..Bio si?
Bjezi od teSilvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Znas li onda sta o ovoj?
Nemam pojma, iskreno, ne znam nista o plavom oglasniku, ali ako su ovo prave slike, nije neki dobitakSilvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Znas li onda sta o ovoj?
Cuo sam da lize supendaruBjezi od te
Nebi ponovio...ali ukusi su razliciti...Da..proslo ljeto..
Hvala na info... idemo daljeNebi ponovio...ali ukusi su razliciti...
Hoces ovo mi vjecno drzati kao krimen, nemam nista protiv vozaca kamiona, ali kvragu da znam vise od njih o puno stvari, to ne znaci da sam bolji covjek, znam puno. Sto bi se trebao sramiti, Oni su bolji vozaci od mene, mozda i neki bolje rade milion stvari, sto sad, nisu bas legendarni oratori i govornici, to se mozemo sloziti i u tom smislu sam to kolokvijalno rekao, ne da uvrijedim nekog vozaca kamiona i kazem mu evo ja sam bolji.Sigurno po Beogradanka, ajmo se kladit.. Zadnji put je tvrdio da zna vise recenica od vozaca kamiona..
Mladiću ili mlada damo , ovdje nećemo ni jednu ženu nazivati odronom . To nije primjereno ni odmjereno u bilo kakvoj komunikaciji .cini se odron
Po cemu ti procijenjujes da znas vise od bilo koga.. Ogranicen si kao balkon i nema daljeHoces ovo mi vjecno drzati kao krimen, nemam nista protiv vozaca kamiona, ali kvragu da znam vise od njih o puno stvari, to ne znaci da sam bolji covjek, znam puno. Sto bi se trebao sramiti, Oni su bolji vozaci od mene, mozda i neki bolje rade milion stvari, sto sad, nisu bas legendarni oratori i govornici, to se mozemo sloziti i u tom smislu sam to kolokvijalno rekao, ne da uvrijedim nekog vozaca kamiona i kazem mu evo ja sam bolji.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|