Meni se vratilo nakon 3-4 mj, ali mislim da nije 100%Ja nisam osjetio zacine i sve mi je bilo kiselo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se vratilo nakon 3-4 mj, ali mislim da nije 100%Ja nisam osjetio zacine i sve mi je bilo kiselo
A moramo malo, bolje i to nego da se koljemoJbt koje penzionerske teme...
Znaci od treceg mjeseca do dana danasnjeg u kontaktu sam sa cijelom Hrvatskom +ljudi koji su dolazili iz Italije i Bosne, ne nosim krpu na faci i nista... Ni da zakasljem... A imam bronhtis inace
Dobro, istinaA moramo malo, bolje i to nego da se koljemo
Da, ili svi zajedno za sankomTo ko da dodes u birtiju, svako sjedi za svojim stolom i uhvatite neku temu za razgovor hahaha
U ovim kriznim situacijama gospoda iz stozera nacionalne sigurnosti to ne bi dopustila... nazalost.Da, ili svi zajedno za sankom
Hahaha dosadnije je kad nje nema, a teme nisu losedok te nema malo su dosadnije teme
Lovi macka oko zgradebar to. radiš ili si doma?
Kak znas, bas sam to i radilajbg desilo se najgore, dok sam trcala za njim istrcao je na Aveniju Dubrovnik i nestao.. Ako prezivi i ako se vrati na teritorij necu vise ici za njimLovi macka oko zgrade
Mozda ce visit u podhodniku, ko znaKak znas, bas sam to i radilajbg desilo se najgore, dok sam trcala za njim istrcao je na Aveniju Dubrovnik i nestao.. Ako prezivi i ako se vrati na teritorij necu vise ici za njim
Ugradit ti kurac!!!! Pa koji vam je kurac, otkud vam te anti vakserske ideje. Pa Somy barem ti znaš koliko smo se mi cijepili kao djeca i kao mladi. Pa sjeti se kad smo bili u JNA i ako nas ono cjepivo nije sjebalo neće ni ovo.Mom tati su dali Moderna cjepivo. I ugraditi će ti čip.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|