M
Mozart deleted
Guest
Nego sta, pocastio sam svoje oci na par sati duze nego inace. Kakav si ti, sta ima?jutro. jesi se naspavao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego sta, pocastio sam svoje oci na par sati duze nego inace. Kakav si ti, sta ima?jutro. jesi se naspavao?
Ja sam imo koronu pa sam miran jos neko vrijeme s cijepljenjemdanas imam zakazano. a ti?
Ja sam isto imo krajem 11.mjeseca al doktor je reko da nema potrebe se cijepit prije 6. mjesecaja je prebolio u 11om mjesecu. prijavio se kod svog doktora i jučer me nazvali da se mogu danas cijepiti. neznam koje cijepivo imaju. nekako mi se ne cijepi sa astra zenecom. otići ću pa ću vidjeti šta nude
Mom tati su dali Moderna cjepivo. I ugraditi će ti čip.ja je prebolio u 11om mjesecu. prijavio se kod svog doktora i jučer me nazvali da se mogu danas cijepiti. neznam koje cijepivo imaju. nekako mi se ne cijepi sa astra zenecom. otići ću pa ću vidjeti šta nude
Osto bez mirisa i okusa, s tim da miris na jednu nosnicu i dalje nemam, a okus mi se vratio al ne skroz u potpunosti. Nisam imo upalu pluca al imam otezano disanje i nisam imo ni temperaturu ni nista opasnije od gubljenja osjetilajbg svaki drukčije kaže. ja imao blage simptome,pa rekao da vjerojatno imam malo antitijela i da se cijepim. kako si ti prošao?
Jutrodobro jutro radni narode
Ja sam isto ostao bez mirisa i okusa, a sad imam neki gadan okus kad idem jest, neznam kak bi ga opisao, ko teški metalOsto bez mirisa i okusa, s tim da miris na jednu nosnicu i dalje nemam, a okus mi se vratio al ne skroz u potpunosti. Nisam imo upalu pluca al imam otezano disanje i nisam imo ni temperaturu ni nista opasnije od gubljenja osjetila
Radno, ko i svaki danjutro omega. kako je danas?
Ja nisam osjetio zacine i sve mi je bilo kiseloJa sam isto ostao bez mirisa i okusa, a sad imam neki gadan okus kad idem jest, neznam kak bi ga opisao, ko teški metal
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|