Sisata i guzata
Well-known member
Da, skocio kroz prozor, sedmiNisam znao da ti je macor pobjego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, skocio kroz prozor, sedmiNisam znao da ti je macor pobjego
Nadam se da ce se vratitDa, skocio kroz prozor, sedmi
I ja ali iskreno sumnjam.. Proslo je vec desetak danaNadam se da ce se vratit
na kraju krajeva uvijek se vrate ili budu u blizini. Meni jedna macka svaku vecer spava pored auta, cijeli dan je nema i onda se vrne nazad kad je vrijeme za spavanacI ja ali iskreno sumnjam.. Proslo je vec desetak dana
Sto je najgore on je iza zgrade ali vise ga ne mogu uloviti cak ni na lovku... Bjezi cim vidi covjeka kao da nikad nije bio vlasnickina kraju krajeva uvijek se vrate ili budu u blizini. Meni jedna macka svaku vecer spava pored auta, cijeli dan je nema i onda se vrne nazad kad je vrijeme za spavanac
A ima ogrlicu neku ili nesto? Ja po kvartu vidam jako puno macaka s ogrlicama u zadnje vrijemeSto je najgore on je iza zgrade ali vise ga ne mogu uloviti cak ni na lovku... Bjezi cim vidi covjeka kao da nikad nije bio vlasnicki
Nema.. Nisam ga ni cipirala jbg, .. Cak je jucer poceo bjezati i kad me na prozoru vidio..A ima ogrlicu neku ili nesto? Ja po kvartu vidam jako puno macaka s ogrlicama u zadnje vrijeme
Hahaha macak ima traume od tebe.Nema.. Nisam ga ni cipirala jbg, .. Cak je jucer poceo bjezati i kad me na prozoru vidio..
Da, jbt ne zeli me ni vidjetHahaha macak ima traume od tebe.
A da ga nazoveš Marijole ??? Stalno bježi od tebe , to mi je poznati sindrom .Nema.. Nisam ga ni cipirala jbg, .. Cak je jucer poceo bjezati i kad me na prozoru vidio..
Zasto bi ga nazvala Marijole, ja volim svog mackaA da ga nazoveš Marijole ??? Stalno bježi od tebe , to mi je poznati sindrom .
Btw ima ime po mom bivsem, ZvonimirZasto bi ga nazvala Marijole, ja volim svog macka
Zvonimir je pobjegao od tebe ?Btw ima ime po mom bivsem, Zvonimir
Ne decko vec macak, Zvonimira sam napucala radi MarkaZvonimir je pobjegao od tebe ?
A Marka radi Ante, i tak... Odonda sam solo, muski rod slaviNe decko vec macak, Zvonimira sam napucala radi Marka
E jbg ttrnutno nisam zaljubljena pa nemam inspiracijuNe smijem ni pomisliti kako će se zvati slijedeći mačak
Znači slijedeći se zove VentyA Marka radi Ante, i tak... Odonda sam solo, muski rod slavi
Neee.... Ti stvarno mislis da bi ja bila s nekim s ovog foruma, omg...Znači slijedeći se zove Venty
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|