Patak
Well-known member
A no no koliko vidim zajebana si da mi počupaš ovo malo perjaPa njezna sam ja sta ti je... Ko ti je prodao pricu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A no no koliko vidim zajebana si da mi počupaš ovo malo perjaPa njezna sam ja sta ti je... Ko ti je prodao pricu
Ma nisam jbt samo na forumu, nek ti Oldie pricaA no no koliko vidim zajebana si da mi počupaš ovo malo perja
U strahu su velike oči jbt trebao bi paket africkih šljiva popit natašte da te Patak kresne kako trebaMa nisam jbt samo na forumu, nek ti Oldie prica
Ma nema veze i da svrsis na oralno... Racina se kao da smo bili zajednoU strahu su velike oči jbt trebao bi paket africkih šljiva popit natašte da te Patak kresne kako treba
Uvjek ćemo imati Pariz ljubavi jedinaMa nema veze i da svrsis na oralno... Racina se kao da smo bili zajedno
Ti si veoma susretljiva osobaMa nema veze i da svrsis na oralno... Racina se kao da smo bili zajedno
Da, svakako sam zadovoljna...Ti si veoma susretljiva osoba
Vjerujem da jesi, dobra si ti personaDa, svakako sam zadovoljna...
Ali samo ako cemo se jebatSig kad dođes u istru.idemo na cugu
Sve su ti karte sad otvorene i jos imas decka u adutuAli samo ako cemo se jebat
Ako me oženiš možeAli samo ako cemo se jebat
Nisi, ali ne mogu ja to Marijolu napravitiMa bi ali cilj mi je da izjebem sve Marijolove frendove(iako vec jesam)
Jbte, stvarno pogodiš svaku pjesmu.
Sig brinem se za Oldy ...jos se nepojavljuje....Ma bi ali cilj mi je da izjebem sve Marijolove frendove(iako vec jesam)
I ja jbt... Pa jucer se osjecao okSig brinem se za Oldy ...jos se nepojavljuje....
Heh kad je jucer biloI ja jbt... Pa jucer se osjecao ok
Haha Sig ne dolazi u IstruI ja jbt... Pa jucer se osjecao ok
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|