Samo sanjaj...davno si kleknula pres VenturomI dalje imam status neosvojive tvrdjave...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sanjaj...davno si kleknula pres VenturomI dalje imam status neosvojive tvrdjave...
Nisam znas da ja ne klecim...Samo sanjaj...davno si kleknula pres Venturom
Jbg nabrzaka sam pisala, ima toga jos, nije on jedini...E al moram iskomentirat toliko si najavljivala pricu, dovodila ljude do vrhunca i onda ono kratka prica, stura, bez socnih detalja. Moram ti dat 3/10.
Kleci, lezi, ako hoces i stoji ali Ventura ga je metnuo ,)))Nisam znas da ja ne klecim...
Onda si ga prosila?Nisam znas da ja ne klecim...
Sad trazim iskljucivo ozbiljnu vezu na duge staze...Kleci, lezi, ako hoces i stoji ali Ventura ga je metnuo ,)))
A ti sad pjevaj junacke koliko god hoces....Kleci, lezi, ako hoces i stoji ali Ventura ga je metnuo ,)))
A jbg samo VenturaA ti sad pjevaj junacke koliko god hoces....
Cekaj kaj nisi rekla da je prica spremna. Jos od predvecer.Jbg nabrzaka sam pisala, ima toga jos, nije on jedini...
Lagala sam, nisam mislila o njemu pisati vec o drugom al sam odustala...Cekaj kaj nisi rekla da je prica spremna. Jos od predvecer.
Napisala sam vec jednu pricu al sam izbrisalaCcc... nije lepo lagati u tvojim godinama...
Ma nije vrijedno spomena naposlijetku...E to ti je bila greska, vjerujem da bi dobila 9/10.
Nazalost...Zar je do toga doslo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|