Naravno da jesam kad se sije negativna energija
A slijedi mu razocarenje...Mene iskreno boli neka stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da jesam kad se sije negativna energija
A slijedi mu razocarenje...Mene iskreno boli neka stvar
Da razjasnimo nesto.. nemas sta ti meni pisat na privat... ako ti netko odgovori na svaku petu poruku to znaci odjeb ali na finjaka. Vidis kakav sam gospodin. Pitas me dali da pustim oldiea? Kakvo je to pitanje ? Sta sam ti ja? Prijatelj nisam. Nisam ti ni svodnik ni sexy guru.. jebi se, radi sta god hoces ali vjeruj mi, najiskrenije...Briga me za sve sto.ima veze s tobomIsto kao i ta jedna tema o kojoj pricas 4 mj
Da ce Ventura negdje ici ili bi trebao ici. Dosadno je i zaglupljujuce. Ve tura nigdje nece ici a vi odite kamo god hocete.Koje teme?
Pa već je išao i vjerojatno će opet ići daljeDa ce Ventura negdje ici ili bi trebao ici. Dosadno je i zaglupljujuce. Ve tura nigdje nece ici a vi odite kamo god hocete.
Onda odjebi od mene. Problem rijesen. Ne spominji me ovdje.. Imas drugu temu. Prestani sa sig ovo sig ono.Da razjasnimo nesto.. nemas sta ti meni pisat na privat... ako ti netko odgovori na svaku petu poruku to znaci odjeb ali na finjaka. Vidis kakav sam gospodin. Pitas me dali da pustim oldiea? Kakvo je to pitanje ? Sta sam ti ja? Prijatelj nisam. Nisam ti ni svodnik ni sexy guru.. jebi se, radi sta god hoces ali vjeruj mi, najiskrenije...Briga me za sve sto.ima veze s tobom
To sto mislim da pricas uokolo o meni nije moja masta.. Pitala sam i oldija sad i nije mi dao negativan odgovor.Onda odjebi od mene. Problem rijesen. Ne spominji me ovdje.. Imas drugu temu. Prestani sa sig ovo sig ono.
Ok, ostavi i Venturu i mene na miru.Bit cu u ovoj temi koliko god ja hocu...
Isao je prije mene onda je nasao mene. Bozicu seksa i preobratio se. OK? Ok.Pa već je išao i vjerojatno će opet ići dalje
Ti imas neki fetish na mene??? Prestani ljude ispitivat.. sta ti je?To sto mislim da pricas uokolo o meni nije moja masta.. Pitala sam i oldija sad i nije mi dao negativan odgovor.
Pa to si me već pitao jednom u pp.Ventura mene zanima kakva ti je bila Viki?
Sig hajd i mene preobrati biti cu ti zahvalan ....Isao je prije mene onda je nasao mene. Bozicu seksa i preobratio se. OK? Ok.
Makni se ti, ja sam tu puno prije tebe. Boli te kurac za mene i moj zivot kao sto mene boli za tvojOn ne dira ni Venturu ni tebe,ako ste jedno za drugo onda se maknite vi s ovog foruma i uživajte makar bi to za tebe značilo kraj društvenog života vjerojatno
I odgovorio si mi nikako i mlitavoPa to si me već pitao jednom u pp.
Ne volim ljude koji kenjaju uokolo... Ako volis pristojnostTi imas neki fetish na mene??? Prestani ljude ispitivat.. sta ti je?
Boli ga kurac za Viki.I odgovorio si mi nikako i mlitavo
Tu napisi malo opširnije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|