Cudim seJesam,ali meni ni po čemu napeta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cudim seJesam,ali meni ni po čemu napeta
Zašto?Cudim se
Osim sto je zgodna..cini se da ima svoje neko ja.. neki stav..bar po onome sto je pisala tu kad je bila...Zašto?
Kad god i gdje god hoćeš!!!!Moš mislit. Ja sam Steph Curry za tebe.
A znam sad ko je ona.Marijole nestala nam je Crystal a ja mislio da venturu kod nje pošaljemo
Je zajebana ali jbgOsim sto je zgodna..cini se da ima svoje neko ja.. neki stav..bar po onome sto je pisala tu kad je bila...
Ma krivi stavOsim sto je zgodna..cini se da ima svoje neko ja.. neki stav..bar po onome sto je pisala tu kad je bila...
Frende, centri su prošlost. Danas se igra small ball.Kad god i gdje god hoćeš!!!!
Jbg znaš da jedan na jedan bek nema šanse protiv centra, visina i snaga Vntr, visina i snaga!!!!
Njemu bi bilo top,takve Crystal voli,koje nemaju svoj ja,mirni,zaljubio bi se sigurnoSta mislis kako bi nam se Ventura proveo kod Crystal?
Frende, centri su prošlost. Danas se igra small ball.
Ventura jel idemo?Njemu bi bilo top,takve Crystal voli,koje nemaju svoj ja,mirni,zaljubio bi se sigurno
Obratno V, obratno, samo sirova snaga je danas bitna, i visina, kreacija više ne igraFrende, centri su prošlost. Danas se igra small ball.
Ja neVentura jel idemo?
Pa zasto ne?
Evo ja cu ti odg jer predugo traje, sta te boli brigaPa zasto ne?
Jesam te pitao sta? Zasto provociras?Evo ja cu ti odg jer predugo traje, sta te boli briga
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|