Ili mislis da i pjesme koje kacim se ticu tebe ??Nista ne trebas. Ako ti se svidi, poslusas i lajkas kao sto jesi i nista drugo. Jel to tesko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili mislis da i pjesme koje kacim se ticu tebe ??Nista ne trebas. Ako ti se svidi, poslusas i lajkas kao sto jesi i nista drugo. Jel to tesko?
Ne.. Sasvim slucajno si nasao pjesmu ludaca jer ti se pjesma svida... Inace si fan JK.. Joj Marijole, molim te....Ili mislis da i pjesme koje kacim se ticu tebe ??
I meni je ta dobra...Meni je ova dobra
Ovo veceras je kulminacijaHahahaha hebes mi sve
Jučer ste bili dobri, šta se danas dogodilo?Ovo veceras je kulminacija
sta god da je drago mi je sto sam virnuo malo..hebes film..Ovo veceras je kulminacija
Pitaj njega, u njemu je problemJučer ste bili dobri, šta se danas dogodilo?
Juzina, histerija, tko to zna..Jučer ste bili dobri, šta se danas dogodilo?
Nije histerija, nakupljala sam tu negativnu energiju prema tebi tvojom krivicom i tvoj odgovor na moje pitanje danas.Juzina, histerija, tko to zna..
Mogao si jednostavno reci nisam mu nista pisao al ne... Nije tesko povjerovati da bi to nekome napisao iskrenoNije histerija, nakupljala sam tu negativnu energiju prema tebi tvojom krivicom i tvoj odgovor na moje pitanje danas.
Na glupa i bezvrijedna pitanja slijede takvi odgovori.Mogao si jednostavno reci nisam mu nista pisao al ne... Nije tesko povjerovati da bi to nekome napisao iskreno
Pitanje nije glupo. Itekako je od tebe ocekivan i takav odgovor.Na glupa i bezvrijedna pitanja slijede takvi odgovori.
Ohooo..vidi tko nam je dosao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|