Haha...izdajicoPrije bi s njom. Ali ako to ne, dobar si i ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha...izdajicoPrije bi s njom. Ali ako to ne, dobar si i ti.
Tko te spusta?Ja sam mu iskreni prijatelj, po cemu si mu ti prijatelj osim po spustanju mene
Pa ti, po cemu si mu ti prijatelj osim sto tri mjeseca vrijedas mene... Ni ne poznajete seTko te spusta?
U dusi se poznamo.Pa ti, po cemu si mu ti prijatelj osim sto tri mjeseca vrijedas mene... Ni ne poznajete se
Show must go on... domaci film. Nije nesto ali vrijedi pogledat..jel to pocinje show ?
Nisi direktno vec u rukavicama. Ali nitko nije idiot. Sve sto mu pises, svaka preporuka je inat meni. Nisi mu nikad nista preporucio radi njega vec da ostavi meneU dusi se poznamo.
Nisam te izvrijeđao niti jednom u tri mjeseca.
To si ti umisljas. Zemlja se vrti oko svoje osi a ne oko tebe. Maloprije si me na privatnim porukama napala da sam ja nesto napisao oldieu protiv tebe jer valjda covjek otkazao ili sta??? Jos si k tome bila vulgarna i bezobrazna..a ja nikakve veze s tim nemam..to sto ti ja odgovaram kako ja mislim da je dostojno i zasluzujes nije da te spustam nego je to jednostavno tako..Ja apsolutno nista u zivotu ni ne radim ni ne mislim za tebe ni protiv tebe jer mi to ne znaci nista.. tako da Venturi ako preporucim neku malu to nema veze s tobomNisi direktno vec u rukavicama. Ali nitko nije idiot. Sve sto mu pises, svaka preporuka je inat meni. Nisi mu nikad nista preporucio radi njega vec da ostavi mene
Od sad cu i ja tebi odgovarati onako kako zasluzujes.To si ti umisljas. Zemlja se vrti oko svoje osi a ne oko tebe. Maloprije si me na privatnim porukama napala da sam ja nesto napisao oldieu protiv tebe jer valjda covjek otkazao ili sta??? Jos si k tome bila vulgarna i bezobrazna..a ja nikakve veze s tim nemam..to sto ti ja odgovaram kako ja mislim da je dostojno i zasluzujes nije da te spustam nego je to jednostavno tako..Ja apsolutno nista u zivotu ni ne radim ni ne mislim za tebe ni protiv tebe jer mi to ne znaci nista.. tako da Venturi ako preporucim neku malu to nema veze s tobom
Deal...pazi koliko ces nisko ici.. ja necu uzimati zasluge za spustanje.Od sad cu i ja tebi odgovarati onako kako zasluzujes.
"odgovaram ti kako mislim da zasluzujes" - objasni ovo molim te. Po cemu si ti procijenio da ja zasluzujem da se razgovaras bahato i s visine. Spusti se ti na zemlju. Jedini ovdje iskacesIskreno mislim da ovi tvoji napadaji tebe spustaju ali ja nemam veze s tim
Onoliko koliko zasluzujesDeal...pazi koliko ces nisko ici.. ja necu uzimati zasluge za spustanje.
A zaključak je da sam logicno reagirala s obzirom da ne zna komunicirati drugacije nego bezobraznouvod i zaplet imamo
Dok trepnes eto ti 1000 strana na ovoj temi...uvod i zaplet imamo
Ne mislim voditi polemiku oko toga...Dok trepnes eto ti 1000 strana na ovoj temi...
Dobro pustimo ljude da sami zakljuce.. nitko nije bio bezobrazan..sad cu ja jos biti kriv i za onaj pozar ujutro na kneziji???A zaključak je da sam logicno reagirala s obzirom da ne zna komunicirati drugacije nego bezobrazno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|