Sisata i guzata
Well-known member
Dobro si se izvukao... Ma moj je oko zgrade, vidim ga svaki dan da je tamo al ne mogu ga uloviti... Bjezi od mene cim me vidiU mojem, crna neka. Nije valjda prešla Savu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro si se izvukao... Ma moj je oko zgrade, vidim ga svaki dan da je tamo al ne mogu ga uloviti... Bjezi od mene cim me vidiU mojem, crna neka. Nije valjda prešla Savu.
Na sreću, u našem društvu još ima entuzijazmaPlovak stvarno ima entuzijazam za pisanje recenzija.
Bas ga je krenilo
Komplet. I to u mojoj zgradiVntr samo masaža ili ...
Hm, što si mu radila??Dobro si se izvukao... Ma moj je oko zgrade, vidim ga svaki dan da je tamo al ne mogu ga uloviti... Bjezi od mene cim me vidi
Ma nis, bila najbolja gazdarica na svijetu...Hm, što si mu radila??
Možda je išao na grill u ChevosKomplet. I to u mojoj zgradi
Mislim da je zatvorenoMožda je išao na grill u Chevos
Sve znašKomplet. I to u mojoj zgradi
To je tvoje subjektivno mišljenje, ali je objektivna stvarnost da te se boji. Da li si ga samostalno kastrirala????Ma nis, bila najbolja gazdarica na svijetu...
Da... Jbg morala samTo je tvoje subjektivno mišljenje, ali je objektivna stvarnost da te se boji. Da li si ga samostalno kastrirala????
Ma ne, radi, radi....Mislim da je zatvoreno
Pa znas me znam te jebacu...Sve znaš
"Jaja u škripac"???Da... Jbg morala sam
Da... Svima su odrezana, to je u mojoj obitelji normalno"Jaja u škripac"???
StrašnoDa... Svima su odrezana, to je u mojoj obitelji normalno
Znaš ono "ako jebem a ne pohvalim se kao da nisam jebao"Oldy gle kako ja lako mogu ulovit jebaca... Sam prizna i ono sto nije mislio...
Brinem se generalno za muški dio tvoje šire i uže obiteljiStrašno
Navikli su... Ok zive s tim...Brinem se generalno za muški dio tvoje šire i uže obitelji
A jbg, sve iz mene izvučeš.Oldy gle kako ja lako mogu ulovit jebaca... Sam prizna i ono sto nije mislio...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|