Sisata i guzata
Well-known member
Cekamo 696...Odmah mi je "predskazanje" na pameti, strašno!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekamo 696...Odmah mi je "predskazanje" na pameti, strašno!!!!
Prava, ne ženska, nego dječja atmosferaLakiramo nokte, pricamo o deckima, pijemo koktele i slusamo Justina...
To mi je jedino dobra pjesma od njega.Lakiramo nokte, pricamo o deckima, pijemo koktele i slusamo Justina...
Mod, hade molim te zabrani Patku ovu njegovu DJ aktivnost, nemoj ga u blok ali zabrani mu puštanje glazbe
Moram se slozitMod, hade molim te zabrani Patku ovu njegovu DJ aktivnost, nemoj ga u blok ali zabrani mu puštanje glazbe
Da... Najbolji dio godine.....SiGy da li farbaš jaja? Ne mislim ono da jaja poplave, nego ova kokošija?
Isto kao i tucanjeDa... Najbolji dio godine.....
Proci ce ga to kad dodu jelbiotkovci... Al ajde imamo jos nesto za citanjePlovak stvarno ima entuzijazam za pisanje recenzija.
Nisam baš siguran, za pisanice treba imati laganu i nježnu ruku, a kad dse ti dohvatiš jaja bojim se...Da... Najbolji dio godine.....
Vidio sam danas neku mačku u kvartu. Nije valjda tvoja.Proci ce ga to kad dodu jelbiotkovci... Al ajde imamo jos nesto za citanje
Volim ih gnjecitiNisam baš siguran, za pisanice treba imati laganu i nježnu ruku, a kad dse ti dohvatiš jaja bojim se...
Cek u mojem ili tvojem.. I zasto si opet bio kod marineVidio sam danas neku mačku u kvartu. Nije valjda tvoja.
Znao sam, znao samVolim ih gnjeciti
Vntr samo masaža ili ...Cek u mojem ili tvojem.. I zasto si opet bio kod marine
U mojem, crna neka. Nije valjda prešla Savu.Cek u mojem ili tvojem.. I zasto si opet bio kod marine
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|