centarfluid
Active member
Meni je jako seksualno sjedit uz vino s curom na terasi, pricat i onda se dodaci teme sexa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj to on ne moze pit uz narodnjake, jedini na svijetu jbtWhiskey uz Tomu pase kao gin i tonic, kao red bull i votka..
Ne znam, nisam probao pa...Whiskey uz Tomu pase kao gin i tonic, kao red bull i votka..
Normalno da ću popiti uz dobru glazbu, i zamotati se podrazumijeva, ali mi ne ide uz narodnjake takva žestica, nekako mi je asocijacija brljaCuj to on ne moze pit uz narodnjake, jedini na svijetu jbt
Suprotnosti se privlačeOldie i ja, dva smo sveta razlicita....
Ma nema nista, 100 sranja imao ono kaj sam zadnje rekao, pa se posvetio malo zivotu.Jucieee OMG pa sta se desava, di si???
Omg falio si, evo tu nista novo.. Osim sto se Marijole i ja pocinjemo slagati u svemuMa nem
Ma nema nista, 100 sranja imao ono kaj sam zadnje rekao, pa se posvetio malo zivotu.
A i zadnjih 3 tjedna sam popodne u smjeni i ostajem dulje do 1, 2 ujutro svaki puta pa mi se nis neda.
Doso malo vidjet jel ima kaj novo od recenzija, mislim da je vrijeme za 3. izlet
Di ces na treci izletOmg falio si, evo tu nista novo.. Osim sto se Marijole i ja pocinjemo slagati u svemu
Sta se to dogodilo..Omg falio si, evo tu nista novo.. Osim sto se Marijole i ja pocinjemo slagati u svemu
Ma nemam pojma.Di ces na treci izlet
Nezz oces muzika slazemo se, oces politika slazemo se... Ostao mi jos Oldie samoSta se to dogodilo..
Jel to zbog juzine ili? Kome nije dobro od vas dvoje?
I ne znam koliko si pratio, Ventura je bio peti put....Nezz oces muzika slazemo se, oces politika slazemo se... Ostao mi jos Oldie samo
Mi se samo u seksu možemo složiti, glazba nikako, politika teško....Nezz oces muzika slazemo se, oces politika slazemo se... Ostao mi jos Oldie samo
To jos nismo probali.. Jbg i tu moram bit dominantnaMi se samo u seksu možemo složiti, glazba nikako, politika teško....
V. se okurazio kazes.I ne znam koliko si pratio, Ventura je bio peti put....
Neznam Jucie što bi ti rekao, ovo po PO nije nikakav izbor, a latine jbt kao da jebeš crno bjeli tv, ima slike nema tona, engleski im se sveo na internet prevoditelja i onda kad dođeš ni da beknu.V. se okurazio kazes.
Aj nek se i on prokurvo vise
Ma ja neam pojma kaj cu, gledao PO 100 novih oglasa nemam pojma ko je ko od starih il su fakat dosle nove neke konacno, dodjem tu da ne bih nasao ni trecinu tih meni nepoznatih oglasa..
Svi na jebene brazilke idu.
To me ne zanima, nit ocu dat 200 eura za sat il pola sata.
Pol sata mi dost sam da se ispusem, svega mi dost vise.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|