Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamiondzije)
Tko se može uz narodnjake napušiti, pa ni Whiskey ne bi mogao cugati, samo domaću brlju a od nje boli glavaI ja... Samo stare stvari.. Top
U koliko sam ja Viskija popila uz sabanaTko se može uz narodnjake napušiti, pa ni Whiskey ne bi mogao cugati, samo domaću brlju a od nje boli glava
Ne vi bilo lose da se mozemo napit negdje u kafani kao ljudi.. Ne mozemo vec dugoU koliko sam ja Viskija popila uz sabana
Ja kad pijem uz ovakve pjesme, pamela anderson u najboljim danima da mi gola dođe vjerojatno bi joj rekao: ajmo bolje popit.U koliko sam ja Viskija popila uz sabana
Mod, molio bih te, preklinjem te, radi mira u kući zabrani bilo kakvu glazbu. Sve nas strpaj u blok, a i Amadeusa premda ga nema ovih dana.
Koji ti je naj?U koliko sam ja Viskija popila uz sabana
Ma samo Dubioza i ništa drugo
Ma svejedno samo da se pije..Koji ti je naj?
Nastavila piti, ja se nikad vani nisam sexala...Sig,, kad pijes u birtiji, na pola si pijana i super je atmosfera, jel bi radije se otisla sexati sa bekim ko ti se sviđa ili bi nastavila pit?
Ja ne razumijem kak netko moze pijan sexat,, ne mislim na erekciju,,, ugasim svjetlo, ne znam di sam..Nastavila piti, ja se nikad vani nisam sexala...
Ne znam za muskarce ali ja bih mogla, ali kad dodemo doma...Ja ne razumijem kak netko moze pijan sexat,, ne mislim na erekciju,,, ugasim svjetlo, ne znam di sam..
Jel si onda opustenija?Ne znam za muskarce ali ja bih mogla, ali kad dodemo doma...
Malo.. Bolja mi je atmosfera kao... Malo..Jel si onda opustenija?
Ne pijan, samo malo onako janpi....Ne znam za muskarce ali ja bih mogla, ali kad dodemo doma...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|