Sisata i guzata
Well-known member
Evo pitala sam ga...Pa bilo bi u redu da ga obavjedtis..zar nisi rekla da neces primiti nekoga tko ide kod pantere...mozda ventura nece poslije oldija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo pitala sam ga...Pa bilo bi u redu da ga obavjedtis..zar nisi rekla da neces primiti nekoga tko ide kod pantere...mozda ventura nece poslije oldija
Ventura cekamo tvoj AmanetEvo pitala sam ga...
A dobro ne odraduje Oldie 20 zena tjednoPa bilo bi u redu da ga obavjedtis..zar nisi rekla da neces primiti nekoga tko ide kod pantere...mozda ventura nece poslije oldija
Nije u pitanju koliko odraduje oldie, nego red je da se tu i Ventura pita nestoA dobro ne odraduje Oldie 20 zena tjedno
Pa ja nisam htjela poslije Pantere radi te odvratnosti... Oldie nije iz PONije u pitanju koliko odraduje oldie, nego red je da se tu i Ventura pita nesto
Venty cekamoPa ja nisam htjela poslije Pantere radi te odvratnosti... Oldie nije iz PO
E sad ces traziti jos potvrdu povijesti obilazaka kurvama..Pa ja nisam htjela poslije Pantere radi te odvratnosti... Oldie nije iz PO
Kako je tako je.Jel si ok s tim Ventura?
Uu jbt zamisli da ti izvadis svojuE sad ces traziti jos potvrdu povijesti obilazaka kurvama..
Venty jel tak da si ga htio pitat sa koliko je zena ukupno bioKako je tako je.
Moj dolazi samo u digitalnom izdanju, ne moze to papir podnijetiUu jbt zamisli da ti izvadis svoju
JesamVenty jel tak da si ga htio pitat sa koliko je zena ukupno bio
Daj zamisli da svaku rucno napises jbtMoj dolazi samo u digitalnom izdanju, ne moze to papir podnijeti
4, 5 tu negdje
Al pribroji i prostitutke4, 5 tu negdje
Tko ce ih znat...one kije nisu valjale sam potisnuo iz sjecanjaDaj zamisli da svaku rucno napises jbt
Ja sam 24, 5 tu negdje
Pa o njima pricamoAl pribroji i prostitutke
Al odprilike...Tko ce ih znat...one kije nisu valjale sam potisnuo iz sjecanja
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|