Sisata i guzata
Well-known member
Nisam cula josOvo smo Marijole i ja slušali kad smo bili tinejdžeri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam cula josOvo smo Marijole i ja slušali kad smo bili tinejdžeri.
Cini se da smo u razlicitom điru biliOvo smo Marijole i ja slušali kad smo bili tinejdžeri.
Sta si ti slusao kao tinejdzerCini se da smo u razlicitom điru bili
Ovo pjeva venturaNa ovo bi i oldie pao...
Pa da nas optuzi za silovanjeAjmo izvest Oldija na cajke
Ni ja ne preferiram, samo emocijaSve...kao i sada.
Samo techno i house nikada...
I tome sam dao sansu ali nisam nikad mogao probaviti..
Starac se cini otisao jebat danas...bit ce neka recenzijaPa da nas optuzi za silovanje
Da, al frendicu neku jebe... Do UskrsaStarac se cini otisao jebat danas...bit ce neka recenzija
Svaka njena prijateljica je i nasa dobri smo siDa, al frendicu neku jebe... Do Uskrsa
Ma to je neka njegova zena... A samnom je u ponedjeljak, dog smoSvaka njena prijateljica je i nasa dobri smo si
Jel dao Ventura dozvolu i kad ce patak doc na red?Ma to je neka njegova zena... A samnom je u ponedjeljak, dog smo
Nece patak, sta ce mi dozvola... Ja sam samostalna zena...Jel dao Ventura dozvolu i kad ce patak doc na red?
Haha lako za Patka samo vi uživajteJel dao Ventura dozvolu i kad ce patak doc na red?
Pa bilo bi u redu da ga obavjedtis..zar nisi rekla da neces primiti nekoga tko ide kod pantere...mozda ventura nece poslije oldijaNece patak, sta ce mi dozvola... Ja sam samostalna zena...
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|