Joelongxxl
Well-known member
Daj se uozbilji SiG. Pa još nisi svjesna ko te ovdje od tih tvojih "sljedbenika" vuče za nos.Realno, ja mogu izmanipulirat svakoga.. Daj mi dva tri susreta i vidjet ces... Mnogi vec nakon prvog polude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj se uozbilji SiG. Pa još nisi svjesna ko te ovdje od tih tvojih "sljedbenika" vuče za nos.Realno, ja mogu izmanipulirat svakoga.. Daj mi dva tri susreta i vidjet ces... Mnogi vec nakon prvog polude
Realno, ja mogu izmanipulirat svakoga.. Daj mi dva tri susreta i vidjet ces... Mnogi vec nakon prvog polude
Samo me znam kako... Naposlijetku, ja sam ta koja dobiva lovu... Evo izazivam te, dodi i izmanipulirat cu teDaj se uozbilji SiG. Pa još nisi svjesna ko te ovdje od tih tvojih "sljedbenika" vuče za nos.
Jel bi i mene primila?Samo me znam kako... Naposlijetku, ja sam ta koja dobiva lovu... Evo izazivam te, dodi i izmanipulirat cu te
Pa vec svi znaju skoro da se znamo.. Takoder, lizes fantasticno....to je pravi frajer.....ako me ikad primiš u audijenciju...i ja bih to radio)
hahahaha....misliš da znaju?....ma ne vjerujem......ali imam entuzijazam za lizanhe.....jbg kad volemPa vec svi znaju skoro da se znamo.. Takoder, lizes fantasticno....
Natavno... Hoces da te samo primim ili i izmanipuliram?Jel bi i mene primila?
Ma svejedno.. Ako budes ok prema meni sve moze.. Jel stvarno ili? Kako doci do tebe?Natavno... Hoces da te samo primim ili i izmanipuliram?
Pa budemo se dogovoriliMa svejedno.. Ako budes ok prema meni sve moze.. Jel stvarno ili? Kako doci do tebe?
Mene možes slobodno ne bunim seRealno, ja mogu izmanipulirat svakoga.. Daj mi dva tri susreta i vidjet ces... Mnogi vec nakon prvog polude
ako si pravi gentleman odvezi ju u nedjelju u LovranMa svejedno.. Ako budes ok prema meni sve moze.. Jel stvarno ili? Kako doci do tebe?
Zar dobivaš lovu? A nije to kod tebe jer to voliš?Samo me znam kako... Naposlijetku, ja sam ta koja dobiva lovu... Evo izazivam te, dodi i izmanipulirat cu te
Ako kuča časti ne mogu na prazan stomakPa budemo se dogovorili
Naravno da volim... A uz to i dobivam lovu... Luda kombinacija...Zar dobivaš lovu? A nije to kod tebe jer to voliš?
svaka ljubav ide i kroz želudac....čista logikaZar dobivaš lovu? A nije to kod tebe jer to voliš?
Bum se zbluval, ovo je "too cute"Hvala mod, znam, i ja tebe volim
Da, moj bratBum se zbluval, ovo je "too cute"
Opa, incestualni smo, top topovaDa, moj brat
Cuj ovo moze i Sig... Dragi Patak da te ja zajasem zvijezde bi vidio....Baš bi neki stroj od žene neka jebeno dobra jebačica zajaše može i Sig
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|