sinisazg
Well-known member
koji najbolje liže SIG?Uostalom, ako voli lizati dobitna kombinacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji najbolje liže SIG?Uostalom, ako voli lizati dobitna kombinacija
Ventyykoji najbolje liže SIG?
ne ustručava se ni guzu?Ventyy
I to. Top....,ne ustručava se ni guzu?
to je pravi frajer.....ako me ikad primiš u audijenciju...i ja bih to radio)I to. Top....,
lažu brate....a ti koji ne vole i gade se,blago rečeno ne razumijem ih....imaju rak na ukusuZanimljivo mi je kad se u drustvu prica iz zajebancije o lizanju guze onda vecina se kao gadi i to im je fuj, a zapravo velika vecina to voli
Vjerujem,, iz naslova samo mogu zamisliti.. Al volio bi vidjeti kako zapravo izgledasig je napeta itekako
slatka kao medVjerujem,, iz naslova samo mogu zamisliti.. Al volio bi vidjeti kako zapravo izgleda
Ogorčeni? Realni draga SiG. Fakat misliš da ima takvih puno kao taj balavac kojim manipuliraš. Vjeruj mi da nisi svjesna koliko te baš takvih izmanipuliralo za koje si umišljala da su zaljubljeni u tebe. Budi realna SiG to su mange.Jaoo jesmo ogorceni... Koliko vas je bilo prijasnjih godina i sada zaljubljeno u mene?
Dobro jutro narode
Mene nitko nije izmanipulirao... Ja postavim granicu preko koje se ne ide, promijenim broj, blokiram... A oni zivkaju, placu, hodaju oko zgrade..Ogorčeni? Realni draga SiG. Fakat misliš da ima takvih puno kao taj balavac kojim manipuliraš. Vjeruj mi da nisi svjesna koliko te baš takvih izmanipuliralo za koje si umišljala da su zaljubljeni u tebe. Budi realna SiG to su mange.
Realno, ja mogu izmanipulirat svakoga.. Daj mi dva tri susreta i vidjet ces... Mnogi vec nakon prvog poludeMene nitko nije izmanipulirao... Ja postavim granicu preko koje se ne ide, promijenim broj, blokiram... A oni zivkaju, placu, hodaju oko zgrade..
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|