Sisata i guzata
Well-known member
Ah da.. Moram pocet pratit sportPolitika je za izbjegavanje, o glazbi smo sve već rekli, sport ne pratiš, dakle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah da.. Moram pocet pratit sportPolitika je za izbjegavanje, o glazbi smo sve već rekli, sport ne pratiš, dakle...
To ti mislis. Ok. Ja tako ne mislim i imam pravo ukazati na to...Najbolje je ono sto on misli da je najbolje. Bolju od mene u ovom poslu nece naci. Tako da...
Pa ukazao si svoje misljenje vec milion puta. Ljudi odabiru mene. Ne vidim problemTo ti mislis. Ok. Ja tako ne mislim i imam pravo ukazati na to...
Tebe nitko ne tjera da tako mislis. Ali realnost je takva.Pa ukazao si svoje misljenje vec milion puta. Ljudi odabiru mene. Ne vidim problem
Pa ti ne voziš!!!!Jaoo sad se jos i kuci moram odvest...
Pa vec se ponavljamo ko patak... Njegovo misljenje je njegovo, nije misljenje vecine. Svatko ima pravo na svoj odabir. Ne vidim gdje je povod raspraveHajde vas dvoje apsolvirajte konačno tu temu, on te pecne a ti onda rafalno uzvraćaš
Vozim i to pijanaPa ti ne voziš!!!!
I svaki put se opet iznenadim koliko je bahata i umisljena ili je to neki obrambeni mehanizam?Hajde vas dvoje apsolvirajte konačno tu temu, on te pecne a ti onda rafalno uzvraćaš
Krasno.Vozim i to pijana
Ko da ja zovem kurve i kazem e nemojte primit Marijola, on je odron, ima i boljih od njega... Ma zabole me jbt!!!Pa vec se ponavljamo ko patak... Njegovo misljenje je njegovo, nije misljenje vecine. Svatko ima pravo na svoj odabir. Ne vidim gdje je povod rasprave
Ko da ja zovem kurve i kazem e nemojte primit Marijola, on je odron, ima i boljih od njega... Ma zabole me jbt!!!
Vas dvoje kao da ste u braku, i to Bandy familyI svaki put se opet iznenadim koliko je bahata i umisljena ili je to neki obrambeni mehanizam?
Sta je umisljeno, iznosit cinjenice koje pobijaju tvoje uvrede iznesene na moj racun?I svaki put se opet iznenadim koliko je bahata i umisljena ili je to neki obrambeni mehanizam?
Gdje sam ja to tebe uvrijedio????Sta je umisljeno, iznosit cinjenice koje pobijaju tvoje uvrede iznesene na moj racun?
Boze sacuvaj neVas dvoje kao da ste u braku, i to Bandy family
Pa stalno to cinis.. Iz veceri u vecer.. Ne kazes to direktno jer nisi direktan kao ja ali kazes na svoj nacin.Gdje sam ja to tebe uvrijedio????
Mi balkanci bolje vozimo pijani nego trijezniHajde Marijole, sjedi u auto i odi po SiGy vidiš da je jampi, i još uz to bjesna, mogla bi napraviti pičvajz na cesti. Ja da je poznam otišao bih po nju
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|