Dzabe mi to... nista me ne slusa.Pa rekao mi je dok smo ispijali margaritu... Ljubav je obostrana
Koliko god ga ja odgovarao od tebe, pricao kako ima boljih cura itd. On opet po svom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzabe mi to... nista me ne slusa.Pa rekao mi je dok smo ispijali margaritu... Ljubav je obostrana
A obzirom da pije magarite, ništa me neće iznenaditiPa rekao mi je dok smo ispijali margaritu... Ljubav je obostrana
Opet ti po svom... Nema boljih od mene, dovidenjce...Dzabe mi to... nista me ne slusa.
Koliko god ga ja odgovarao od tebe, pricao kako ima boljih cura itd. On opet po svom
I CosmopolitanA obzirom da pije magarite, ništa me neće iznenaditi
Daj SiGy pa stvarno misliš da si cura za Venturu???Opet ti po svom... Nema boljih od mene, dovidenjce...
Ono cura u pravom smislu????Daj SiGy pa stvarno misliš da si cura za Venturu???
A sto ga odgovaras od mene? Zar covjek od 34 god ne zna sta je najbolje za nnega, vrijedas prijateljaDzabe mi to... nista me ne slusa.
Ne, nije ni on decko za mene...ja imam decka.. Mi se druzimo.Ono cura u pravom smislu????
Pa to mu i Marijole govori a on se očito zatelebo!!!!Ne, nije ni on decko za mene...ja imam decka.. Mi se druzimo.
A inace, cura sam kakvu bi svatko ppzelio.. Volim do neba i nazad, brizna, pazljiva, predanaOno cura u pravom smislu????
Nije... On zna da je samo druzenje u pitanju, rekao je i modu... Meni je ok ako je njemu ok, ali cemu uplitanje trecih osoba u toPa to mu i Marijole govori a on se očito zatelebo!!!!
Marijole je sesti razred... Ono povlaci curu za kikice i ukradi joj pernicu..Pa to mu i Marijole govori a on se očito zatelebo!!!!
U pravu si, nitko nema pravo uplitat se u nečiju sreću, pa makar on bio i na krivom putu.Nije... On zna da je samo druzenje u pitanju, rekao je i modu... Meni je ok ako je njemu ok, ali cemu uplitanje trecih osoba u to
Covjek placa, ja radim svoj posao, drag mi je, dobije sve po sto je dosao, ja ne vidim problemU pravu si, nitko nema pravo uplitat se u nečiju sreću, pa makar on bio i na krivom putu.
Pa vidiš da je dosadno ako se barem malo ne sukobljavamoI stalno se vrti ta ista dosadna tema
Zato sto zelim samo najbolje za prijatelja.. a opet postujem njegovu zelju i odabirA sto ga odgovaras od mene? Zar covjek od 34 god ne zna sta je najbolje za nnega, vrijedas prijatelja
Pa ima jos tema gdje bi se mogli sukobitiPa vidiš da je dosadno ako se barem malo ne sukobljavamo
Najbolje je ono sto on misli da je najbolje. Bolju od mene u ovom poslu nece naci. Tako da...Zato sto zelim samo najbolje za prijatelja.. a opet postujem njegovu zelju i odabir
Politika je za izbjegavanje, o glazbi smo sve već rekli, sport ne pratiš, dakle...Pa ima jos tema gdje bi se mogli sukobiti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|