Patak
Well-known member
Gospodari prstenovaBas me zanima iz koje su price ispali ti koji tvrde da ja ne postojim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodari prstenovaBas me zanima iz koje su price ispali ti koji tvrde da ja ne postojim..
Ah ok ja mislio da sam na tapetiMa ne, prole
Curu za povremena druzenja, uz gfe, nije mi bas za ovako otvoreno pisati hahaSto trazis, ocekujes, kakvu djevojku, kakav odnos?
Nema mi smisla, to su na desetke poruka, a inace ne odg ako ne znam o kome se radiSig možda ih uvjeriš.da postojis ako im odgovoris na privat
Blago tebi hahaNema mi smisla, to su na desetke poruka, a inace ne odg ako ne znam o kome se radi
Ja iskljucivo i radim gfe... Ali naravno, sve je lakse kad nekoga vec znas.. A kako to da se nismo prije sreli ako si vec duze u ovom sportu? Mislim ako si zadnjih 7,8 godinaCuru za povremena druzenja, uz gfe, nije mi bas za ovako otvoreno pisati haha
Sto je to GFEJa iskljucivo i radim gfe... Ali naravno, sve je lakse kad nekoga vec znas.. A kako to da se nismo prije sreli ako si vec duze u ovom sportu? Mislim ako si zadnjih 7,8 godina
Pa nesto sto neke "rade" a meni dolazi samo od sebe ako kliknem s drugom osobomSto je to GFE
E sad stvarno hoču da objasniš Patku sto ta skračenica znači za početak manje vise mnoge znamPa nesto sto neke "rade" a meni dolazi samo od sebe ako kliknem s drugom osobom
Iskustvo djevojke... Kad seksas i druga strana sudjeluje....Sta znači GFE
haha pa zar postoji seks koji iskljucuje muskarca i ženuIskustvo djevojke... Kad seksas i druga strana sudjeluje....
Vidis dobro pitanje, ne znam ja sam tipa od 2014 15 u igri... ako sam pohvatao ti si Maja?Ja iskljucivo i radim gfe... Ali naravno, sve je lakse kad nekoga vec znas.. A kako to da se nismo prije sreli ako si vec duze u ovom sportu? Mislim ako si zadnjih 7,8 godina
A sto ne izgooglas sto znaci? Mislim da je jednostavnije..znaci u seksu samo jedno sudjeluje wtf
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|