Birtijaške čakule

Ali Goran I Hana na 24 h . Prepucavanje nakon prekida.. Ja ne kuzim kak nije vidjela da je lik gay i da je ona samo paravan za javnost, plus stan mu je placala. Fuj...

Ma treba je konacno shvatila da je lik gay i napucala ga, a ovaj umjesto da bude sretan sto to nije iznjela u javnost jos sere po njoj da je on nju izbacio...
Uglavnom, pomozi sirotu na svoju sramotu... Klasika
Ova zadnja recenica bi mogla bit moto mog ljubavnog zivota..
Nikad se nisam zaljubila u nekog sebi ravnopravnog...Ne mislim na financije nego na sve drugo..

Pozdrav svima, novi sam ovdje ali pratim duze vremena forum, uglavnom bavim se ovim sportom vec duze vrijeme, tesko je naci kvalitetnu djevojku, a SIG mi se cini kao dobar odabir. Medutim pokusao sam stupiti u kontakt a njom, no ocekivano bez odgovora... moje pitanje je jel se moze s njom uspostaviti kontakt?
Mozes mi i ti sama sig odgovoriti, kad vec ne odgovarat na pp! Lijep pozdrav do slusanja, morat cu koju recenziju napisati kad ulovim vremena

Pozdrav svima, novi sam ovdje ali pratim duze vremena forum, uglavnom bavim se ovim sportom vec duze vrijeme, tesko je naci kvalitetnu djevojku, a SIG mi se cini kao dobar odabir. Medutim pokusao sam stupiti u kontakt a njom, no ocekivano bez odgovora... moje pitanje je jel se moze s njom uspostaviti kontakt?
Mozes mi i ti sama sig odgovoriti, kad vec ne odgovarat na pp! Lijep pozdrav do slusanja, morat cu koju recenziju napisati kad ulovim vremena
Pozz, moze ako obecas napisat recenziju za Marijola... 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh