Sisata i guzata
Well-known member
Ali Goran I Hana na 24 h . Prepucavanje nakon prekida.. Ja ne kuzim kak nije vidjela da je lik gay i da je ona samo paravan za javnost, plus stan mu je placala. Fuj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pratim bašAli Goran I Hana na 24 h . Prepucavanje nakon prekida.. Ja ne kuzim kak nije vidjela da je lik gay i da je ona samo paravan za javnost, plus stan mu je placala. Fuj...
Ma treba je konacno shvatila da je lik gay i napucala ga, a ovaj umjesto da bude sretan sto to nije iznjela u javnost jos sere po njoj da je on nju izbacio...Ne pratim baš
Ova zadnja recenica bi mogla bit moto mog ljubavnog zivota..Ma treba je konacno shvatila da je lik gay i napucala ga, a ovaj umjesto da bude sretan sto to nije iznjela u javnost jos sere po njoj da je on nju izbacio...
Uglavnom, pomozi sirotu na svoju sramotu... Klasika
Sve najljepse zene su oduvijek sa najvecim kretenima.... Zakon prirodeDaješ i primaš osim ako ne živis u iluziji želja itd itd
Teske teme Sig ovise zaista o perspektivi onoga koji gleda svi smo isti materijal
Jbg nisam plitkaDuboke teme Sig
Kom danasnjih veza, brakova, zena koje ne izaberu nekog slicnog sebi itd.... Ovo je forum, sluzi za komentiranjeA napregnut mozak na Tu hanu i gorana ne vidim svrhu šta me tu zanima
Pozz, moze ako obecas napisat recenziju za Marijola...Pozdrav svima, novi sam ovdje ali pratim duze vremena forum, uglavnom bavim se ovim sportom vec duze vrijeme, tesko je naci kvalitetnu djevojku, a SIG mi se cini kao dobar odabir. Medutim pokusao sam stupiti u kontakt a njom, no ocekivano bez odgovora... moje pitanje je jel se moze s njom uspostaviti kontakt?
Mozes mi i ti sama sig odgovoriti, kad vec ne odgovarat na pp! Lijep pozdrav do slusanja, morat cu koju recenziju napisati kad ulovim vremena
SIG,pitaj moda zašto me briše?Pozz, moze ako obecas napisat recenziju za Marijola...
Moze naravno hahaPozz, moze ako obecas napisat recenziju za Marijola...
Ne znam, zavisi sto je bilo napisanoSIG,pitaj moda zašto me briše?
Svuda jbgSig ovdje si tražena roba
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|