Pa za nekoga kao ti koji se predstavlja da vodi brigu o tome. Pomislio bi da ne bi preuzela taj rizik. A postoji i nije nimalo malen. Ali sitni su sati tako da laku noc.Da ali ipak je prijenos tezi nego kod odnosa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za nekoga kao ti koji se predstavlja da vodi brigu o tome. Pomislio bi da ne bi preuzela taj rizik. A postoji i nije nimalo malen. Ali sitni su sati tako da laku noc.Da ali ipak je prijenos tezi nego kod odnosa
Jbg ja ne mijenjam partnere...Pa za nekoga kao ti koji se predstavlja da vodi brigu o tome. Pomislio bi da ne bi preuzela taj rizik. A postoji i nije nimalo malen. Ali sitni su sati tako da laku noc.
HahahaJbg ja ne mijenjam partnere...
Ovo mi je za laku nocJbg ja ne mijenjam partnere...
Kaj se smijes, nisam ja ti...Hahaha
Jedini koji jebe nesto osim mene a da sam ja bila s njim je modKaj se smijes, nisam ja ti...
Ja se ne prostituiram SigKaj se smijes, nisam ja ti...
Laku noćPa za nekoga kao ti koji se predstavlja da vodi brigu o tome. Pomislio bi da ne bi preuzela taj rizik. A postoji i nije nimalo malen. Ali sitni su sati tako da laku noc.
Ali stalno imas nove partnerice... A ja sam godinama sa par istihJa se ne prostituiram Sig
Laku noc VenturaLaku noć
a i guzata, post: 43798, member: 2687"]Ne znam biti dama jbg
Odjebi ju.Kaže da to što sam se javio i imam novaca za platiti ni blizu nije dovoljno da se nađemo...ima valjda još neke kriterije...kad uđem u čekaonicu vidjet ću...
Ma kakva cekaonicaOdjebi ju.
ti bi bila sjajan swinger, evo komplimenta od meneOldie nakon jucerasnjeg izljeva ljubomore def sam se dokazala kao potencijalni swinger
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|